Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde

Ona je kraljica Facebooka! Provjerite čiji su profili najpopularniji

Shakira Rihanna
Foto: Youtube (screenshot)
1/9
04.02.2014.
u 11:34

Facebook slavi deseti rođendan, stoga vam donosimo deset najposjećenijih stranica slavnih na Facebooku. Na 10. mjestu nalazi se Akon, čiji Facebook-profil ima 52,849.693 "lajka"...

Facebook slavi deseti rođendan, stoga vam donosimo deset najposjećenijih stranica slavnih na Facebooku. Na 10. mjestu nalazi se Akon, na čijem su Facebook-profilu 52,849.693 "lajka". Glazbenik je slavan već godinama, a ovo ljeto u svim klubovima svirao je njegov singl "Play Hard", koji je objavio u suradnji s Davidom Guettom.

Na devetom mjestu našla se Beyonce sa 56,072,210 "lajkova". Beyonce zablista gdje god se pojavi, a u posljednje vrijeme pozornost privlači svojom sjajnom linijom.

Obožavatelje često počasti obiteljskim fotografijama. Neobično, ali na osmom su mjestu dečki iz benda Linkin Park, dok je sedmo mjesto zauzela Katy Perry. Incidentni Justin Bieber šesti je po popularnosti, koju sve češće, nažalost, može zahvaliti vožnji u pijanom stanju i sudjelovanju u uličnoj utrci automobila. Peta je Lady Gaga, a četvrti preminuli Michael Jackson. Shakira je na trećem, a Eminem na drugom mjestu.

Ovim umjetnicima zajedničko je to što su oboje surađivali s Rihannom – i snimili hitove. Upravo ova "hit-mejkerica" nalazi se na prvom mjestu te je njen profil najpopularniji na Facebooku. Rihanna ima impresivnih 85,043.109 "lajkova", a broj stalno raste. Provokativno ponašanje, seksi izgled, hitovi i kontroverzne izjave. Rihanna je prava zvijezda.

>>Izgleda da njeni bokovi ipak lažu! Shakiru digitalno stanjili u seksi videospotu

Komentara 1

LA
LadxHs
11:51 21.04.2014.

Shakira sad ima vise :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije