Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet pred kamerama

Oksana otvorila dušu i ispričala pikanterije iz veze s M. Gibsonom

mel gibson
Pixsell
15.11.2010.
u 14:47

Bivša djevojka Mela Gibsona dala je intervju Larryju Kingu, a u jednosatnom mu je razgovoru otvorila dušu. Intervju, koji već budi zanimanje u zvjezdanim krugovima, emitirat će se 22. studenog u emisiji "Larry King Live".

Oksana Grigorjeva, bivša djevojka Mela Gibsona, dala je intervju Larryju Kingu, a u jednosatnom mu je razgovoru otvorila dušu. Intervju, koji već budi zanimanje u zvjezdanim krugovima, emitirat će se 22. studenog u emisiji "Larry King Live".

- Larry King je provocirao Oksanu, postavljao joj škakljiva, intimna i nimalo ugodna pitanja, a na svako je dobio odgovor. Ne znam tko bi to mogao izdržati, i na blaža su se pitanja ljudi ustajali i napuštali emisiju. Oksana je sve stoički podnijela, bila je uvjerljiva i rekla istinu o cijeloj situaciji - rekao je izvor blizak Oksani.

S nestrpljenjem se očekuje odgovor Mela Gibsona, a već se i nagađa hoće li svjetska glumačka zvijezda biti sljedeći gost Larryja Kinga. Inače, ovo nije prvi put da Oksana govori pred kamerama, ali tvrdi se da je najemotivniji i najiskreniji.

Komentara 4

OR
orisis
17:27 15.11.2010.

Stari kurvish Larry i udavacha Oksana protiv alkoholichara Mela Gibsona...Dragi Gibsone dobio si ulogu gubitnika u teatru spletki...

JA
jankoprekobrda
16:11 15.11.2010.

Droca bila i ostala.

Avatar Chicha
Chicha
04:27 16.11.2010.

Ko zna koliko je ova nesretnica dobila para od Cionistickog Jevrejskog Lobija u USA da bi blatila pravog Hriscanina koji im je postao trn u oku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije