Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznati detalji

Obiteljska drama Leonarda DiCapria: Brat u zatvoru, nećakinja nestala

'Actor Leonardo DiCaprio poses for photographers during the press conference for \'Django Unchained\' in Tokyo, Japan on March 2, 2013./DPA/PIXSELL'
Foto: 'Kento Nara/Geisler-Fotopress/DPA/PIXSELL'
1/4
29.01.2014.
u 17:15

Leonardo DiCaprio privlači pažnju svojim ljubavnim životom i sjajnim ulogama, no njegova obitelj sasvim je druga priča.

Leonardo DiCaprio privlači pažnju svojim ljubavnim životom i sjajnim ulogama, no njegova obitelj sasvim je druga priča. O privatnom kaosu u njegovoj obitelji zna se malo, no sada je drama procurila u medije. RadarOnline javlja kako je nestala njegova nećakinja, Normandie Farrar, kćerkica Leonardovog polubrata Adama.

Leov polubrat trenutno je u zatvoru zbog posjedovanja droge, a istu sudbinu dijeli i majka male Normandie. - Nitko u obitelji DiCaprio nije znao da je oboje roditelja uhićeno i nitko ne zna gdje se trenutno nalazi njihova Normandie, rekao je izvor blizak obitelji.

Leonardova majka Peggy jako je zabrinuta za curicu te je u lošem odnosu sa Adamom. S druge strane, otac majke male Normandie tvrdi kako je malena na sigurnom te kako nije važno gdje se točno nalazi.

>>'Leonardo DiCaprio je ono što me pokreće'
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije