Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima popis

Nives otkrila koje su joj omiljene aktivnosti u krevetu

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/8
10.12.2019.
u 12:25

Obožavatelji su odmah zaključili kako joj je prva aktivnost u krevetu gledanje televizije, ali Nives ih je ispravila.

Druga omiljena krevetna aktivnost je ispijanje kave, napisala je Nives Celzijus uz još jednu fotografiju na kojoj je u provokativnom izdanju i dodala je hashtag #samoprirodno.

Obožavatelji su odmah zaključili kako joj je prva aktivnost u krevetu gledanje televizije, ali Nives ih je ispravila. 

– Ne, prva je spavanje, treća čitanje i tek četvrta je gledanje TV-a – otkrila im je Nives. Kao i obično, Nives su pratitelji nagradili 
komplimentima o tome kako je lijepa, a jedan pratitelj napisao je i kako može biti ponosna na sebe i kao javna osoba i kao majka.

– Kapa do poda – napisao je jedan obožavatelj, a drugi je dodao: Alo, Nives, ti mene hoćeš zatrpati u grob.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Druga omiljena krevetna aktivnost je ispijanje kave ☕ #coffee #samoprirodno

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Fotografija je u sat vremena od objave dobila više od osam tisuća lajkova. Nives u zadnje vrijeme ima mnogo glazbenih gaža i kada ne objavljuje fotke u izazovnom izdanju, onda objavljuje snimke sa svojih nastupa ili dragocjene trenutke koje provodi sa svojom djecom. 

Ključne riječi

Komentara 1

DD
dobar.d
13:09 10.12.2019.

Za one koji s njom nemaju namjeru razmijeniti nježnosti o kojima Celzijus govori potpuno je nebitno koje vrste nježnosti, poze i ostale pikanterije Celzijus preferira. Lažem li? Zanima li Celzijus koje poze vi preferirate, što mislite? LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije