Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujala se

Nives objavila fotku, a pratiteljica reagirala: 'Ovo je sramota, ovaj svijet ide u pakao!'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/9
06.12.2019.
u 18:35

Nives Celzijus je još jednom objavila fotografiju zbog koja je izmamila uzdahe mnogih njezinih pratitelja.

Na oduševljenje svojih pratitelja na Instagramu, Nives Celzijus često objavljuje fotografije u izazovnim izdanjima. Mnoge objave nailaze na odobravanje pratitelja, a najnovija je pokrenula zanimljivu raspravu među muškarcima.

- Još kratko valjanje po krevetu, a onda pravac klub Amadeus gdje se družimo večeras. Sutra se veselimo u Rijeci - napisala je Nives uz fotografiju na kojoj je u prvom planu njezino poprsje.

Ispod fotografije uslijedilo je mnoštvo komplimenata, ali i poneki negativan komentar.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kad te vidim uljepšaš mi dan", "Oh, oh i oh...Ostavljaš me bez teksta. Najbolja hrvatska pjevačica", "Najljepša" i sličan niz komentara obasipao je njezin profil, a jedan pratitelj bio je posebno kreativan te poručio pjevačici da bude oprezna dok se valja u krevetu.

- Nemoj se valjati, budeš plahtu smočila - napisao je, a drugi se nadovezao: "Lako se valjati kad se ima gdje i s čim. Logično. Ne?!"

No, čini se da je Nives ovom fotografijom u žicu poogodila jednu pratiteljicu. ''Ovo je sramota da se jedna ''normalna'' Hrvatska pjevačica ovako slika... kud ovaj svijet ide? U pakao. SRAMOTA.'' napisala je.

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Podsjetimo, Nives je nedavno gostovala u emisiji Đir s Memom, te je progovorila o seksu na Maksimiru, priči staroj desetak godina.  - To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio - otkrila je pravu istinu o tom događaju Nives, te dodala kako se s Dinom Drpićem, unatoč razvodu, i dalje čuje.

 

Ključne riječi

Komentara 6

KR
kritiko
22:20 06.12.2019.

takvih komada imaš kolko hočeš,samo su anonimne,kaj mislite da je Nives jedina ?

DU
Deleted user
07:45 07.12.2019.

To je brižna majka. Djeca će joj odrasti u saznanju da im je majka bila inspiracija za muško pražnjenje, a njeno nago tijelo nalazi se na tisućama javnih fotki. Krasno.

TA
tarzan
19:28 06.12.2019.

A di je ona truba Ivana Knoll čudi me pa nje nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije