Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRI GENI

Nives Ivanković: Ne pada mi na pamet ići na plastičnu operaciju

nives
Anto Magzan/Pixsell
01.07.2010.
u 10:17

- Ne vje­­žbam, jedino ljeti mnogo plivam. Dnevno odem najmanje tri puta do plaže, isplivam se i vratim obavezama – otkrila je glumica za Gloriju.

Splitska glumica Nives Ivanković, kojoj bi malo tko dao 42 godine, vitku liniju i mladenački izgled održava zdravom prehranom, pješačenjem i plivanjem, ali zahvaliti može i genetici i čestom – živciranju.

- Ne vje­­žbam, jedino ljeti mnogo plivam. Dnevno odem najmanje tri puta do plaže, isplivam se i vratim obavezama – otkrila je za Gloriju glumica kojoj će i ovo ljeto biti radno. Osim što tre­­nutačno priprema predstavu ‘'Su­­ze i smij starega Splita'’, piše scenarij za Splitski festival, koji će voditi sa za­­gre­bačkom ko­­legicom Milom Ele­go­vić.

Nives ističe da nikada nije bila na dijeti jer misli da nijedna dijeta ni­­ko­­me ne može uistinu pomoći.

- Važna je disciplina. Ja jedem mnogo puta na dan, ali pomalo. Obavezno do­­ru­­čkujem, zatim marendam, pa lagani ručak i tako redom – kaže Nives Ivanković koja ne planira tako skoro pod nož.

- Kad vidim kako neki iz­­gledaju nakon takvih zahvata, stva­rno mi ne pada na pamet. Naravno da ima i uspješnih zahvata, ali moj stav je - starjeti dostojanstveno. Mož­­da samo malo usporiti taj proces uz pomoć vrhunske kozmetike – zaključuje.

Komentara 6

DO
doktorica
12:15 01.07.2010.

Konačno jedna pametna...

KI
kits
12:25 01.07.2010.

meni je ta ivankovićka toliko antipatična da se to ne može ni opisati... još kad je vidim u onom smeću \"nad lipom 35\", sve mi se smrači pred očima

UD
Utjerivać dobroga
13:44 01.07.2010.

kits u toj odurnoj emisiji jedino kaj valja je ona plesačica, obično je lijevo. malo jača . kako njoj stoje samostojeće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije