Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nives Celzijus pokazala dekolte, pratitelji joj pišu: 'Provokacijo'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/25
02.12.2021.
u 11:43

Nives je pozirala u crnom ogrtaču sa šalicom kave, a na usnama se isticao tamni ruž.

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (39) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je istaknula svoj dekolte. Nives je pozirala u crnom ogrtaču sa šalicom kave, a na usnama se isticao tamni ruž. „Coffeeholic! Ja sam espresso. Koji ste vi tip?“ upitala je Celzijus svoje pratitelje te dodala hashtagove ''espresso lover'' i ''spavaćica''

U komentarima su je pratitelji počastili komplimentima za izgled. „Wow neodoljiva“, poručili su joj. „Prezgodna“, pisali su joj. „Predivna“, još je jedan od komplimenata koje je influencerica dobila. Mnogi su zapazili i Nivesin bujni dekolte. „Provokacijo“, komentirali su.

Inače, Nives često objavljuje na društvenim mrežama, a mnoge fotografije koje objavi provokativnog su karaktera. Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj je pozirala samo u bundi, a i tada je pratiteljima zagolicala maštu.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!' 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
karlodrago
08:29 03.12.2021.

Za svoje godine dobra koka.

DU
Deleted user
13:56 02.12.2021.

S obzirom da pameti nema, nju ne može pokazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije