Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S 15 POSTALA MILIJUNAŠICA

Nitko ne vjeruje da je više nema! U stravičnoj nesreći poginula 18-godišnja influencerica

Anastasia Tropitsel
Foto: Instagram
1/6
23.06.2020.
u 07:00

Mlada influencerica iz Rusije Anastasia Tropitsel koju prati više od milijun ljudi na Instagramu izgubila je život u stravičoj nesreći.

S 15 godina zaradila je svoj prvi miljun, ali zakoračivši u svijet odraslih dogodilo se ono što nitko nije mogao ni zamisliti. Ruskinja Anastasia Tropitsel preminula je od ozljeda zadobivenih u motorističkoj nesreći na otoku Baliju. Imala je samo 18 godina.

Anastasia Tropitsel
1/7

Naime, njezin motor Kawasaki Ninja 250 počeo se njihati dok je vozila oko 95 kilometara na sat, a tada je izgubila kontrolu i zabila se u ogradu, ispričao je njezin dečko Viktor Maydanovich (30). Od svoje dvanaeste godine bila je blogerica, a do prvog milijuna došla je s 15 godina. Na Instagram profilu, gdje broji oko 1.2 milijuna pratitelja opraštaju se brojni pratitelji i to na objavi koju je kreirala njezina majka poručivši da još uvijek ne može vjerovati što joj se dogodilo.

Pravo joj je ime Anastasia Zubrina. Netom nakon kupnje motora Kawasaki Ninja 250 javno se posvađala sa svojim ocem koji ju je upozorio da se njezin uspjeh pretvara u promašaj, piše Daily Mail. 

 "Tvoja ekipa samo se zabavlja na tvoj račun. Ne dovršavaš svoje nove projekte... Nije ugodno slušati to, ali nadam se da će biti korisno", rekao joj je dodavši kako ju ečko sputava ida mora početi raditi želi li dobro živjeti. Mlada influencerica je rekla da ju je otac emocionalno uništio i izdao.

Anastasia Tropitsel
1/7

Nakon svega oglasio se i njezin dečko iz Ukrajine i poručio "Moja voljena djevojka više nije s nama".

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Ključne riječi

Komentara 4

TH
Theend
07:45 23.06.2020.

Zasto je ova osoba dobila boldani clanak na vecernjem? Sto je ona napravila u svom zivotu da trebamo zaliti za njenim odlaskom? Zasto recimo niste pokrili vijest o tome da je poginula aktivistica Regan Russell koja je svoj zivot posvetila borbi za prava zivotinja i radeci upravo to, je pregažena kamionom? U kakvom mi svijetu zivimo da je neka bogatasica koja pozira u donjem rublju vrijedna ikakve medijske paznje. Katastrofa.

SA
samoborka
14:49 23.06.2020.

Potpuno se slažem s komentarom Theenda. Večernji na dnevnoj bazi promovira isključivo prostitutke, starlete/sponzoruše (drugi naziv za prostitutke), žene koje kao imaju neku karijeru ali realno žive od golotinje i prodaje svojega tijela..npr gole sportašice, glumice, pjevačice..itd. Iskreno, niti jedan jedini renomirani svjetski portal/dnevni list kojega pratim niti 5% u odnosu na VL ne piskara o takvim temama. Glumite liberale, ljevičare, brišete sve nepodobne komentare, a žene i ženski rod svodite na komade mesa i seksualne objekte. Koje teško licemjerje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije