Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uvijek prekrasna'

Nimalo glamurozan život: Glumica bez šminke prionula na čišćenje kuhinje

Foto: Instagram Asos
1/5
09.04.2019.
u 09:26

Bojana Gregorić Vejzović 'netipičnu' instagramsku fotografiju objavila je na nagovor sinova.

I dok mnoge njezine kolegice na Instagramu objavljuju fotografije na kojima su potpuno dotjerane Bojana Gregorić Vejzović ne libi se pokazati stvari onakvima kakve doista jesu. Kad nije na poslu ili nekom eventu Bojana živi sasvim običan život.

Ne zaobilazi kućanske poslove pa joj u kućnoj atmosferi umjesto štikli i torbica rekviziti postaju rukavice i spužva za čišćenje. Pokazala je to glumica i posljednjom fotografijom na Instagramu na kojoj je usporedila svoj 'glamurozni' i 'običan život'. 

- Voljela bih uvijek izgledati onako,no svakodnevica je bitno drugačija...kažu mi klinci ajde mama ovo objavi...eto me s omiljenom rekvizitom - našalila se Bojana. 

Njezina fotografija razveselila je Bojanine obožavatelje, a u komentarima su se javili i brojni poznati Hrvati. Iva Radić Bojani je tako poručila da je bez šminke najbolja, a s njom se složila i glumica Tara Rosandić te voditeljica Ivana Plechinger. Reagirao je Goran Višnjić kojeg je Bojanina fotografija dobro nasmijala. 

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Grunf
Grunf
11:41 09.04.2019.

ajme ona stigne i čistiti...ona je žena,majka,kraljica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije