Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava ljepotica

Bojana otkrila kako je izgledala prije 30 godina: 'Otplesala sam svoje, uhvatio me išijas'

Foto: Instagram Asos
1/3
17.03.2019.
u 16:15

Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je objavila staru fotografiju i otkrila s kakvim se problemima suočava.

Ususret povratku showa 'Ples sa zvijezdama' rasplesali su se brojni poznati Hrvati što je očito bio okidač da se glumica Bojana Gregorić Vejzović prisjeti svojih plesnih dana.

Na svom Instagramu glumica je objavila fotografiju iz mladenačkih dana na kojoj marljivo vježba baletnu koreografiju za Trnoružicu u kojoj je tada nastupala.

- Svi nešto plešete lege...ha što reći...ja sam svoje otplesala u svakom smislu te riječi...baš me danas uhvatio išijas - našalila se glumica uz fotografiju koja je nastala 1989. godine kada je Bojana imala samo 17 godina.

Objava je oduševila pratitelje naše poznate glumice. - Božanstvena si! Wow! - poručili su joj obožavatelji. U komentarima se javila i kostimografkinja Đenisa Pecotić.

- Sjećam se toga. bijah baš żalosna kad si nam otišla u druge neke priče - napisala je Pecotić.

Pogledajte i top 10 najgorih padova na modnim pistama.

Ključne riječi

Komentara 2

JE
jejeee
18:08 17.03.2019.

malo mi cudno djeluje ova fotografija🤔 vise mi je švedski akcijska ..

AE
Aedes2017
19:11 17.03.2019.

Prije 30 let ? Daj najte..ista !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije