Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota

Uoči zagrebačkog koncerta u Areni 15. veljače, beogradski kantautor prvi je intervju hrvatskim medijima dao za Večernji list
14. siječnja 2019. u 22:16 12 komentara 2046 prikaza
Željko Joksimović
Foto: Vecernji.hr
Pogledajte galeriju 1/4

Željko Joksimović je večeras, uoči svog zagrebačkog koncerta u Areni 15. veljače svoj prvi intervju hrvatskim medijima dao za Večernji list. Jedan od najomiljenijih regionalnih kantautora u Arenu dolazi nakon 3 godine, a u intervjuu nam je rekao kako će koncert izgledati, ali i otkrio kakav je on privatno.

Željko Joksimović Željko Joksimović Ako i jesam miljenik žena, mislim da je to zbog mojih pjesama

- Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota - sa smješkom nam je kazao Joksimović i dodao da je supruga Jovana ta koja radi romantične stvari. Prije nešto više od goinu dana ponovno je postao otac, nakon što je Jovana rodila blizanke Anu i Srnu. Osim njih Joksimovići imaju i 4-godišnjeg sina Kostu, a Željko iz prvog braka ima i 24-godišnju kći Minu. 

Joksimović je i jedan od najboljih autora na Eurosongu, budući da su njegove pjesme osvajale drugo, dva treća i šesto mjesto.

Njegove princeze Željko Joksimović podijelio radosnu vijest s obožavateljima

- Ako me Hrvati trebaju, tu sam. Rado ću vam pomoći da uspijete - kazao nam je Joksimović. Što nam je još otkrio, pogledajte u intervjuu. 

[video: 28815 / ]
ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar ZvanicniBeograd
  ZvanicniBeograd:

  On ce lose proci jer Hrvati ne slusaju lelekanje sa istoka, vec slusaju valcere, opere...

 • Avatar Korny87
  Korny87:

  Postoji li i jedan etnik Srbije, a da nije karakterizian kao četnik i slične parole ? Luđaka ima u svakoj državi balkana. Rekao bih da su većina ljudi normalni, barem koliko mi balkanjerosi možemo biti normalni.

 • Avatar patkovic
  patkovic:

  velika zvezda u rvatskoj