Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Joksimović

Ako i jesam miljenik žena, mislim da je to zbog mojih pjesama

Željko Joksimović
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
1/3
30.11.2016.
u 12:47

Pjevač 26. prosinca nastupa u Areni Varaždin i taj koncert ga jako veseli jer publika u Varaždinu uvijek stvori posebnu atmosferu

Miljenik ženske publike, pjevač Željko Joksimović 26. prosinca održat će koncert u Areni Varaždin. Nastupu se posebno veseli jer u varaždinskoj Areni uvijek vlada posebna energija.

Postoji li neka skrivena veza između vas i publike u Areni Varaždin, jer upravo u tom prostoru osjeti se neka posebna energija između vas i publike?
Rado se vraćam u Varaždin, zaista. Još pamtim energiju s prošlog koncerta u Areni, gdje je publika pjevala u glas skoro sve pjesme. Moja veza s tamošnjom pubikom odavno nije tajna, već javna, nešto na što sam ponosan.

Kako izgleda vaš dan kada ne radite na novim pjesmama, kada nemate dogovorena razna snimanja i kada ne nastupate?
Iskren da budem, morao bih dobro da razmislim kada sam posljednji put imao takav dan, u kom nije bilo snimanja, medijskih obaveza, nastupa, rada na pjesmama, koncertima, rada u studiju. U posljednjem periodu koncentriran sam na projekat "Dva sveta" u koji sam uložio mnogo truda i vremena. Ideja tog projekta je nešto novo na našoj sceni, da po uzoru svjetske glazbenike, obradim već postojeće, poznate pjesme iz svijeta popa, rocka i narodne muzike i da ih obučem u novo odjelo te da na taj način spojim naizgled nepomirljive svijetove. Okupio sam glazbenike različitih stilova u formi big benda, pod nazivom Kapitalisti. 

Koliko često poželite pobjeći na neki pusti otok bez moderne tehnologije?
Sve češće. Pusto, ili bilo što tome slično, bez mobilnog telefona, sa osobama koje volite, e to je odmor. 

Sigurno ste svjesni da ste veliki miljenik žena, što mislite da li je to zbog vaših pjesama, vašeg šarma ili kombinacije i jednog i drugog?
Hvala na komplimentu. Ako ima istine u vašim riječima, mislim da je to onda zbog mojih pjesama.

Što očekuje publiku u Varaždinu i da li već sada znate s kojom pjesmo će te započeti koncert?
Publiku u Varaždinu očekuje eksplozija dobre energije, mnogo pjesama, starih i novih, hitova koje vole. Bit će dosta emocija na bini i oko nje, siguran sam i pozvao bih sve da dođu u Varaždin i da uživaju u koncertu. Znam kojom pjesmom ću započeti koncert, ali bih to ostavio kao iznenađenje za publiku, kao i svaki put do sada.

Komentara 2

LU
ludivarazdinec
17:39 30.11.2016.

mene je sram kaj bu u mom gradu puna dvorana na njega....jednostavno me sram.....

DU
Deleted user
20:02 30.11.2016.

joksimovic,brena,matic,bajaga,merlin,halid usnija?????? nek nam je bog na pomoci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije