Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOG JE LOGIČAN

Nicole Kidman otkrila zašto je na Oscarima pljeskala kao tuljan

Nicole Kidman
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
09.03.2017.
u 09:55

– Bilo je jako neugodno i mislila sam: 'Bože, zaista želim pljeskati. Nisam željela samo sjediti tamo s rukama u krilu, sigurno bi se svi pitali zašto ne plješćem, a to bi bilo još gore – kazala je Nicole

Jedna od najčudnijih stvari na ovogodišnjim Oscarima bio je način na koji je pljeskala Nicole Kidman. Mnogi su to usporedili s tuljanom i čudili se zbog čega je Kidman tako pozdravljala dobitnike. Nicole je konačno otkrila razlog u intervjuu za Kiss FM. Kako je rekla, bojala se da ne ošteti veliki dijamantni prsten.

– Bilo je jako neugodno i mislila sam: ''Bože, zaista želim pljeskati. Nisam željela samo sjediti tamo s rukama u krilu, sigurno bi se svi pitali zašto ne plješćem, a to bi bilo još gore – kazala je Nicole, imitiravši kako bi izgledale naslovnice novina.

Glumica koja je ove godine bila nominirana za najbolju sporednu ulogu u Filmu "Lion" nosila je posuđeni prsten Harry Winston od 119 karata, unutar kojeg je dijamant u obliku bisera koji sam ima 13,58 karata.

>>Osim o velikom gafu, nakon Oscara priča se o haljini koja je otkrila previše te o Nicole Kidman

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije