Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga traje

Nestao je glumac Julian Sands, najpoznatiji po ulozi u filmu 'Soba s pogledom'

Foto: Profimedia
1/6
19.01.2023.
u 11:00

Policija je pokušala pronaći glumca u subotu, ali dok su češljali teren počela je oluja i od tada nije bilo sigurno da se timovi spašavatelja tamo vrate.

U planinama južne Kalifornije nestao je glumac Julian Sands (65). Zvijezde filma 'A Room With A View' nema već tjedan dana, a nestanak je prijavila njegova obitelj u 19.30 sati u petak. 

Policija je pokušala pronaći glumca u subotu, ali dok su češljali teren počela je oluja i od tada nije bilo sigurno da se timovi spašavatelja tamo vrate. 

Eksperti su već koristili helikoptere i dronove kako bi pretražili planine. Mjesto gdje je glumac nestao nalazi se samo 40 milja(oko 64 km) dalje od centra Los Angelesa gdje glumac živi od 2020. Nisu uspjeli ništa pronaći
Sands ima troje djece, a poznat je postao zahvaljujući romantičnoj drami 'Soba s pogledom' u kojem je glumio uz Helenu Bonham Carter. Pojavio se i u filmovima kao što su 'The Killing Filelds', 'Arachnophobia' i 'Leaving Las Vegas'. Mnogi ga se sjećaju i iz serija kao što su '24' i 'Smalville'. 

Ovaj 65-godišnjak ima dvoje djece s novinarkom Evgenijom Citkowitz, za koju se oženio 1990. Ima i sina, Henryja kojeg je dobio s prvom suprugom Sarom Sands, urednicom London’s Evening Standarda i Sunday Telegrapha. 

Anksiozni prijatelji i kolege glumca koji je igrao i ulogu u hororu 'Warlock' na društvenim su mrežama izrazili svoju zabrinutost. 

- Slomljen sam. Od petka znam da je nestao moj prijatelj Julian Sands. On je blizak obiteljski prijatelji koji je uvijek bio avanturist. Molim se cijelo vrijeme - napisao je producent Cassian Elwes
Javio se i scenarist Brian Lynch koji je radio na projektima kao što su 'Secret Life of Pets' i 'Minions'

- O, ne! Volim Juliana Sandsa! Nadam se da će ga brzo pronaći. 

U istom području preminule su već dvije osobe u posljednjih nekoliko dana. Majka četvero djece, Crystal Paula Gonzalez, koju prijatelji opisuju kao kraljicu plesa i penjanja poskliznula se i pala je. Nekoliko dana nakon Božića, 43- godišnji Jarret Choi  također je pao, a pronađen je dva dana kasnije. Policija već neko vrijeme upozorava ljude da se ne upuštaju u avanture i ne idu u ta teško dostupna područja zbog snijega i oluja i nepredvidljivog terena. 

Sands je rođen u zapadnom Yorkshireu 04. siječnja 1958. Završio je Lord Wandsworth College. karijeru je počeo igrajući sporedne uloge, a 'A Room With s View' bila je prva njegova glavna uloga u karijeri. Uslijedili su brojni televizijski, ali i kazališni projekti. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
Zoran
15:22 19.01.2023.

Možda da pogledaju u sobu sa pogledom

DL
Dvanaest__legija
14:01 19.01.2023.

Iznenadni nestanak. Za ovu posljedicu cijepljenja još nisam čuo! 😂🤣😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije