Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI VODITELJ

Neprepoznatljivi Zoran Šprajc objavio 23 godine staru snimku s HRT-a: 'To te netko ucjenjivao pa si pustio'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
30.04.2021.
u 09:21

Poznati voditelj Zoran Šprajc na Instagramu se prisjetio vođenja HRT-ove emisije "Zlatno grlo" iz 1998. godine.

Uz video koji je izazvao val nevjerice, RTL-ov voditelj Zoran Šprajc (53) privukao je pozornost i izmamio smijeh mnogih pratitelja. 

"Blast from the past", napisao je kratko uz 23 godine staru snimku s HRT-a, gdje je tada vodio emisiju "Zlatno grlo". Redali su se komentari poznatih osoba s televizije – preko Marijane Batinić do Mate Jankovića i Dalibora Petka. Ipak, jedan komentar posebno se istaknuo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

"To te netko ucjenjivao da će pustit u javnost pa si ti pustio ranije kao foru", u šali je napisao pratitelj.

"Kakva furka", "Opa", "Aaaa Zorane, mladosti i lipe kosice", pisali su mu u komentarima.

Iskusni novinar i voditelj 2013. godine napustio je HRT, gdje se otisnuo u realizaciju programa na N1 televiziji, a potom na RTL, gdje je i danas.

Osebujan TV voditelj nedavno je iznenadio brojne gledatelje, ali i razveselio pjevačicu Maju Šuput čestitavši joj u emisiji na rođenju sina.

– I za kraj, najvažnija vijest dana: Maja Šuput konačno je rodila! Sve je prošlo u najboljem redu, rodio se krasan dječačić. Maji čestitamo, a nacija sad može odahnuti i otići na spavanje – poručio je voditelj, a Maja je to zabilježila u svom storyju na Instagramu te poručila: "Hvala Zorane. Ovo ću malom sačuvat da vidi kakva je faca bio od prve sekunde", napisala je tada pjevačica.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

 

Ključne riječi

Komentara 3

SI
sisavac
10:01 30.04.2021.

hm, ima on dopuštenje koristiti na drugoj televiziji materijal hrt-a?! ono, kad već voli toliko o pravima, obvezama, ugovorima... čisto da i to razjasnimo. nego, kad će slijedeća primjena imidža, govora, tema.. on je i inače tomu sklon svakih nekoliko godina.

NA
navijeke
10:29 30.04.2021.

Otkad se dobijanje otkaza zbog teškog narušavanja radnih obveza naziva odlaskom s HRT?!

LU
luzer96
09:54 30.04.2021.

Ukoliko me sjećanje ne vara tada je bio jovanović a sada podupirač žice za suđenje rublja-šprajc(er)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije