Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i pomoć

Neda Ukraden pokazala kako sprema omiljeno jelo mnogih Hrvata: 'Sarma special edition'

Foto: Instagram
1/7
21.11.2019.
u 12:48

Brojni obožavatelji nisu krili oduševljenje Nedinim kulinarskim umijećem. - Pjevačica,majka,baka,intelektualka,nadasve dama. Sretna slava - poručili su joj u komentarima.

Da je u kuhinji vješta jednako kao i na pozornici pjevačica Neda Ukraden još je jednom pokazala. Neda se, naime, obožavateljima pohvalila kako sprema jelo koje obožavaju mnogi Hrvati. Riječ je naravno o sarmi koju je pjevačica pripremila za svoju obitelj povodom pravoslavnog praznika Aranđelovdana.

- Moja sarma "special edition"! Sutra je Sv. Arhangel i naša kuća miriše na ljubav, toplinu i ruke raširene! - napisala je Neda uz fotografije na kojima priprema ovo omiljeno zimsko jelo.

- Pjevačica,majka,baka,intelektualka,nadasve dama. Sretna slava - poručili su joj obožavatelji.

U kuhinji su Nedi pomogle i 7-godišnje unuke Aleksandra i Neda, djeca njezine kćeri Jelene i zeta Predraga, s kojima pjevačica provodi svaki slobodan trenutak.

- Unuci su moja neviđena sreća i bogatstvo. Ispunili su mi život velikom radošću, dali mi poseban elan - kazala je Neda koja uz dvije unučice ima i 5-godišnje unuka Dušana.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar partner
partner
14:07 21.11.2019.

'Sarma special edition'....... ahahahaaaa da sarma special edition. pa zar nema hrvatska rijec. koliki to mora biti kompleks malog i beznacajnog naroda.

MO
moškov
12:55 21.11.2019.

imocanka od glave do pete...monika beluci iz glavine ravne nema veze sto je vjere pravo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije