Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE MARINO

Nastavak velike TV ljubavi: 'Nedostajala mi je Sara i njezin osmijeh'

Foto: RTL
1/5
26.11.2019.
u 18:30

Da je ova ljubavna priča itekako ozbiljna, govori i činjenica da trenerica Maja kao poticaj Marinu pri vježbanju često spominje Saru pa je tako i u jučerašnjoj emisiji tjerala Marina da na stazi za trčanje pokaže kako bi 'uletio Sari'

Nakon što su se u RTL-ov show 'Život na vagi' vratili kandidati izazivači, a s njima i Zadranin Marino Marušić, ljubavna priča između njega i Sare Sitarić itekako se nastavila.

- Nedostajala mi je Sara, njezina dobrota, njezin osmijeh, stvarno je cura prva liga. Iskrena, dobra i nema mane, da ne ureknem - rekao je zaneseno Marino u showu.  

- Stalo mi je do nje, ono, maksimalno - priznao je Marino i dodao da se na Sari vidi da je skinula dosta kilograma. 

Kandidati povratnici su u jučerašnjoj epizodi ponovno dodijeljeni u timove pa se tako Marino pridružio plavom timu, trenerice Maje Ćustić.

Da je ova ljubavna priča itekako ozbiljna, govori i činjenica da trenerica Maja kao poticaj Marinu pri vježbanju često spominje Saru pa je tako i u jučerašnjoj emisiji tjerala Marina da na stazi za trčanje pokaže kako bi 'uletio Sari'. 

- A što bi joj lijepo rekao? - pitala ga je pritom. - Mala, jesi jela puno čokolade kad si tako slatka? - odgovorio je šarmantno Marino. 

Podsjetimo, Marino je nagovarao svoj tim da ga izbace jer je bio razočaran rezultatom nakon vaganja, a nakon njegovog izlaska Sara je bila neutješna

- Kad sam ih nagovarao, nisam uopće u tom bijesu razmišljao o Sari, što je jako ružno s moje strane. Nisam imao pojma koliko će ona biti tužna zbog moga izlaska, ali poslije je već bilo kasno. Morao sam napustiti show, ali ja je čekam dok završi svoj put u ovom showu i nadam se da će daleko dogurati - rekao je tada.

U showu je Marino priznao i da je ovisan o kockanju i rekao je kako mu je ta ovisnost narušila odnose s ostalim članovima obitelji, a zbog toga što je gubio velike svote novca utjehu je često pronalazio u hrani. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije