Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški trenuci

Kandidat 'Života na vagi' otvoreno o ovisnosti koja ga je zarobila: 'Razorio sam obitelj'

Foto: RTL
1/2
07.11.2019.
u 08:00

Marino Marušić iz “Života na vagi” ne skriva ovisnost o kocki, a više ne taji ni da se zaljubio u sudionicu ovog showa – Saru

U showu “Život na vagi” rodila se nova ljubav. Marino i Sara priznali su u emisiji da se između njih rađa nešto više od prijateljstva. Marino je u emisiji to sramežljivo priznao, a nama je o ljubavi sa Sarom rekao: – Zbližio sam se najviše sa Sarom. Nekako smo se našli i stvarno mi je draga i mogu reći da sam se pomalo i zaljubio.Nastojat ću i da naš odnos nastavimo i nakon showa.

Kocka me povukla duboko

Marino Marušić u show je ušao sa 167,1 kilogramom, kaže da njegovi problemi s viškom kilograma traju već neko vrijeme, a prije nekoliko godina osjetio je da je stanje alarmantno. Odlučio se prijaviti u show jer je znao da mora nešto poduzeti, a sam se nije mogao boriti. Otkrio nam je da je previše jeo i zbog ovisnosti o kockanju.

I kockanje je sigurno utjecalo na poveći broj kilograma, bio sam pod velikim stresom i jeo sam i kad nisam bio gladan zbog gubljenja pozamašnih svota novca, ali nije ni to neki izgovor, jednostavno mislim da nisam bio dovoljno jak u glavi da se oduprem svemu tome, a i volim jesti. Sve to s kockom počelo je još od mladih dana jer obožavam i pratim svaki sport pa sam pomislio “zašto ne bih na tome ponešto i zaradio” i tako je krenulo. Samo sam tonuo sve dublje. Povuklo me jako duboko i vrijeme je da kažem stop – govori nam 26-godišnji Marino. Kockanje mu je razorilo obitelj i narušilo odnose, ali nada se da će se zahvaljujući RTL-ovu showu vratiti na pravu stazu.

Foto: RTL

– Kocka je veliko zlo i ne bih to poželio ni najvećem neprijatelju, uvijek sam bio živčan, nervozan i izgubio povjerenje dosta ljudi, doma sam izigrao svoje najmilije puno puta, mogao sam ostati i bez obitelji, ali sada to držim pod kontrolom i želim u ovom showu vratiti svoje ja i svoj život. Vjerujem da je taj proces dugoročan i spreman sam boriti se s time i protiv toga – dodaje. Kilogrami su ga sprečavali da se bavi sportom, a u jednom trenutku više nije imao volje ni za hodanje, a kamoli trčanje. Priznaje da mu je teško odoljeti pizzama i mesu s roštilja.

Želi izgubiti 70 kilograma
– Zadovoljan sam dosad izgubljenim kilogramima, a da se nisam prijavio u ovaj show, sigurno ne bih nikada počeo gubiti kilograme tako da je svaki minus jako dobar. Kad je riječ o prijašnjim pokušajima mršavljenja, mislim da sam najviše griješio u prehrani, jednostavno nisam ništa znao o pravilnoj prehrani tako da bih sve jako brzo vratio – priznaje Marino. Bio bi sretan kada bi na kraju showa izgubio 70 kilograma i kaže da će dati sve od sebe da u tome uspije i riješi se nezdravih navika.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marli
02:16 09.11.2019.

Kocka je najgora ovisnost. Samo na kocki možeš završit u jednom danu na ulici bez svega. Gore od kocke nema !

CR
crohumans
02:19 09.11.2019.

Kad vidim luzere u kladionicama i tim porezima na bud..le...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije