Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivana paris

Naša bivša misica uskoro se udaje, a sada otkrila da je završila u bolnici: 'Do ponoći sam bila na hitnoj'

Zagreb: Mario Mlinari? pobjednik je druge sezone "Farme"
Foto: Luka Klun/Vecernji list
1/12
29.05.2024.
u 21:45

Bivša missica objavila zabrinjavajuću fotografiju na kojoj se vidi bolnička igla u njenoj ruci. Rekla je kako joj je puknuo bubnjić prije tri tjedna, a nakon toga dobila je upalu srednjeg uha.

Nekadašnja miss Universe Ivana Paris posljednjih nekoliko mjeseci, kako je doznala Slobodna Dalmacija, ponovno je sretno zaljubljena, što je tad i potvrdila.- Moj odabranik nije javna osoba pa ne mogu otkriti njegov identitet, ali ono što mogu reći je da sam presretna i da sam konačno našla onog pravog. Volim, živim i postojim za moje muškarce, Bogu hvala - rekla je tad Ivana. Ona i njen partner znaju se godinama, upoznali su se dok je radila kao marketing menadžerica u jednom zagrebačkom lounge baru. Njen sadašnji partner javio joj se prije nekoliko mjeseci i pozvao je na piće. Ivana je tih dana morala iz rodne Rijeke, u kojoj živi, u Zagreb.

On ju je dočekao i od tad su nerazdvojni. Žive na relaciji Zagreb - Rijeka. Njen partner posjećuje je kad god mu dopuštaju poslovne obaveze. Ivana ga hvali kao pravog životnog partnera koji ima i odlične odnose s njenom djecom, što joj je jako važno.
Paris je ubrzo shvatila da je to prava ljubav, pa se i zaručila. Svadbu planira krajem ljeta, a  sada je mnoge iznenadila novom objavom na društvenim mrežama. Bivša missica objavila zabrinjavajuću fotografiju na kojoj se vidi bolnička igla u njenoj ruci. Za Slobodnu Dalmaciju rekla je kako joj je puknuo bubnjić prije tri tjedna, a nakon toga dobila je upalu srednjeg uha. 

VEZANI ČLANCI:

''Završila sam na antibioticima. Jučer sam otišla na kontrolni pregled u bolnicu gdje su vidjeli da imam oštećenje sluha lijevog uha. Poslali su me na hitnu neurologu i infektologu. Do ponoći sam bila na hitnoj na kojoj sam dobila novu dozu antibiotika'', rekla je Ivana. Kazala je i da je njen partner slomio nogu i završio u gipsu. 

Zagreb: Mario Mlinari? pobjednik je druge sezone "Farme"
1/12

Prije četiri godine Ivana se, inače, razvela od nekadašnjeg Mistera Hrvatske Dina Bubičića, uoči desete godišnjice braka. Par se upoznao u reality showu ‘Farma‘ 2009. Tijekom braka dobili su dvojicu sinova. Ivana i Dino nisu se rastali zbog treće osobe već je došlo do "nepremostivih razlika" u karakteru. Više nisu imali iste poglede na život. Ivana je nedavno rekla kako danas imaju korektne odnose kad je u pitanju odgoj djece. - Dino je odličan tata, viđa djecu i provodi s njima vrijeme kad god želi - zaključila je Ivana.

VIDEO Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije