Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje u Hrvatskoj

Nakon šest godina veze naša manekenka i nogometaš stat će pred oltar

Foto: Instagram
1/4
17.06.2020.
u 07:00

Zbog korone Ana Kurobasa i Duje Čop odgodili su vjenčanje koje je bilo zakazano za svibanj i sada traže novi datum.

Manekenka Ana Kurobasa i nogometaš Duje Čop slove kao jedan od najzgodnijih parova na našoj estradi, a njihova ljubavna priča traje već šest godina.  Tijekom božićnih blagdana prošle godine 30-godišnji nogometaš, koji trenutačno igra u Belgiji, zaprosio je svoju djevojku, a plan je bio da se vjenčaju ove godine. Kako je rekla Ana, vjenčanje se trebalo održati u svibnju, ali pandemija koronavirusa poremetila im je planove pa, iako su čekali do zadnjeg trena, na kraju su sve morali odgoditi. – S obzirom na nogometnu sezonu, još ne znamo kad će to biti, ali imamo ideju za zimsko vjenčanje. Nadamo se da će biti uspješno – rekla je Ana za IN Magazin. Vjenčanje će se u svakom slučaju održati u Hrvatskoj. Ana već ima sve pripremljeno osim vjenčanice i cipela. Kaže kako će pričekati zadnji tren za odabir vjenčanice.

Svi joj modeli dobro stoje, ali ona bi htjela da haljina u kojoj će izreći svoje sudbonosno da bude posebna i za pamćenje. Ana je nosila revije u inozemstvu, bila je u užem izboru za najseksi Hrvaticu, prije je govorila kako bi joj velika čast  bila raditi s Karlom Lagerfeldom koji je za nju bio ikona mode, a kao primjer dame i stila koji joj se sviđa navodi modni stil prve dame Amerike. Javnost je Anu upoznala kada je 2008. godine postala prva pratilja Miss Universe, a nakon toga otvorila su joj se vrata modnog svijeta i ubrzo je počela i svoju inozemnu karijeru. Dečko Duje uvijek joj je bio podrška, baš kao i ona njemu. Otkrila nam je kako je uz Duju svladala i sve nogometne termine.

Foto: Instagram screenshot

– Duje prati sve što ja radim i njemu prvom šaljem slike i videa s revija i snimanja. Veseli se što to mene ispunjava i velika mi je podrška u svemu što radim. Ja sam uz njega zavoljela nogomet, uvijek imam sto pitanja. Dosta sam toga naučila od njega, ali potkrade mi se i koji biser – rekla nam je Ana. Zahvaljujući svom poslu, ali i Dujinoj karijeri, Ana je živjela u Italiji, Španjolskoj i Belgiji, a zbog preseljenja iz Splita u inozemstvo odustala je od fakulteta ekonomije u Splitu i prebacila se na fakultet Doba u Mariboru, gdje studiram marketing, medije i odnose s javnošću. – Fakultet je online i sve predmete slušam i polažem preko interneta, što mi omogućuje da, bez obzira na to gdje se nalazim, mogu ispunjavati fakultetske obveze. Odlučila sam se za taj smjer jer je dosta općenit i danas-sutra, kad se vratimo u Hrvatsku, sigurno ću raditi u struci – kazala je Ana u intervju koji je dala za Večernji. Ana ima istančan modni ukus, svoj stil opisuje kao ženstven i elegantan, a jedna svjetski poznata dama svojim joj se stilom jako sviđa.

– Volim se uređivati i uvijek imati lijepu frizuru, njegovane nokte i dobar parfem, to digne i najjednostavniju modnu kombinaciju. Melania Trump primjer je dame i stila koji se meni najviše sviđa – otkriva 31-godišnja manekenka.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije