Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKA NOVINARKA

Neodoljiva HRT-ovka objavila fotku i izazvala val komentara: 'Izađi ti na teren, mačko'

Mirta Šurjak
Foto: Instagram
1/8
16.06.2020.
u 17:26

Omiljena sportska novinarka Mirta Šurjak dobila je novi angažman s kojim se pohvalila na Instagramu.

Navijačima Hajduka biti će još zanimljivije pratiti domaće utakmice. Naime u projekt Hajduk Digital Live, emisija u kojoj voditelji ugošćuju stručne komentatore, trenere klubova i igrače vodit će omiljena sportska novinarka HRT-a Mirta Šurjak.

- Hajduk Digital Live će u utorak u uvertiri utakmice protiv Varaždina početi u 17:45 sati. Voditeljica će od sutrašnjeg javljanja uživo s Poljuda biti Mirta Šurjak, a imat će i gosta stručnog komentatora Vika Lalića (tu je ulogu u prvoj emisiji odradio Ivan Gudelj) - napisali su na stranici kluba prošlog tjedna. Šurjak je zamijenila kolegu Franu Gregurevića koji je odradio prvo izdanje kada je na Poljudu gostovao Inter.

Mirta Šurjak
1/5

Poznato je otprije kako Mirta oduvijek strastveno navija za Hajduk i ne propušta priliku istaknuti koliko ga voli, a kad je obznanila gostovanje na Poljudu na svom Instagramu, usljedio je niz komentara, a jedan je posebno bio upečatljiv.

Foto: Instagram screenshot

- 0 - 1 poluvrijeme. Što je to? Izađi ti na teren, mačko - napisao je pratitelj.

Njezin atraktivan izgled navijačima gotovo uvijek skrene pažnju s utakmice, pa su joj udijelili brojne lajkove i pozitivne komentare. 

"Lijepa mlada zgodna dama", "Mirta lipo te opet vidit", "Mala u svlačionicu i motivacije im nedostaje vjeruj da bi i mrtvoga digla", "Ljepotica", pisali su joj.  Podsjetimo, Mirta je nedavno otkrila da joj fizički izgled stvara probleme u poslu kojim se bavi.

Mirta Šurjak
1/7

- Nažalost, jako puno seksizma i diskriminacije prisutno je prema ženama koje imaju fizičke atribute, a uz to i pamet. Nevjerojatna je količina omalovažavanja gdje se pojedinci neprestano trude omalovažavati vas, banalizirati vaš rad, trud i obrazovanje samo zato što dobro izgledate. I nažalost to najčešće rade pojedine žene urednice iz nekih lokalnih medija. Svaki put me to iznova razočara i pogodi jer pokušavaju od vas u medijima stvoriti sliku neke praznoglave plavuše, a ne obrazovane, sposobne mlade žene koja obožava posao koji radi - ispričala je u intervjuu za portal doktorehitno.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala


 
Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarthVader
18:39 16.06.2020.

A opet o hajdukovki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije