Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična prošlost

Ispovijest najseksi kriminalca: 'Dijete sam ovisnika, moj je otac ubojica'

Foto: Profimedia
1/5
01.10.2019.
u 09:56

Na podcastu Chelsea Grayson progovorio je o teškom djetinjstvu koje je imao, ali i o vremenu provedenom u zatvoru.

Jeremy Meeks poznat je kao najseksi kriminalac koji svoj privatni život unatoč nenadanoj slavi drži podalje od radoznalih pogleda.

Ipak, na podcastu Chelsea Grayson "What's Your Water" progovorio je o teškom djetinjstvu koje je imao, ali i o vremenu provedenom u zatvoru. Odrastao je uz bande, kao dijete ulice još od svoje 15. godine.

Foto: Stockton Police Facebook

– Ja sam dijete heroinskih ovisnika. Djetinjstvo je bilo vrlo mračno i ružno, a u takvim okolnostima moraš brzo odrasti. Moj otac je ubio najbolju prijateljicu moje majke kad sam imao samo devet mjeseci. Pobjegli smo od njega, a ona je bila jedina koja je znala gdje se skrivamo – rekao je Jeremy.

– Osamnaest mjeseci u zatvoru prvi susjed mi je bio Charles Manson, a ni onda kada sam izašao, nisam se riješio tog zatvorskog mentaliteta. Bilo je teško, a spasio me razuman sudac koji mi je smanjio kaznu i danas sam potpuno drukčiji čovjek – zaključio je Meeks za kojeg je svijet doznao 2014. godine kada je u javnost dospjela njegova fotografija iz zatvora.

Foto: PA/Pixsell

Ponude za posao manekena nisu prestajale stizati, kao i one ljubavne. Na njega je oko bacila kći milijardera Philipa Greena, Chloe, s kojom ima sina, ali njihova se veza raspala prije dva mjeseca. Najzgodnijeg kriminalca afera s poznatom nasljednicom stajala je prvog braka. Meeksova supruga Mellisa, doznavši za aferu, medijima je samo rekla da je ona još uvijek u braku s Jeremyjem.

Kada se Meeks vratio kući s odmora koji je proveo u zagrljaju Chloe Green, supruga ga je dočekala ispred kuće i zatražila razvod.

– Za mene je to bilo neoprostivo, svijet mi se srušio. Kada je došao s puta, ponavljao je kako me nije zaslužio i bilo mu je žao zbog načina na koji sam sve doznala. Složili smo se kako je razvod jedino rješenje – izjavila je za Daily Mail Mellisa. S Melissom Meeks ima dvoje djece.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojnik
10:14 01.10.2019.

Najseksi kriminalac? Šta ima i za to neki izbor,ili je najseksi autoru teksta? Majke mi,u VL sve bolesniji i bolesniji tekstovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije