Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okaljan ugled

Među žrtvama i njegova kći! Redatelj 'Brzih i žestokih' optužen za seksualno zlostavljanje

Foto: Youtube screenshot
1/4
29.09.2019.
u 21:00

Cohen ju je pozvao na poslovni sastanak 2015. na Manhattanu kako bi dogovorili suradnju na jednoj televizijskoj emisiji.

Redatelj megapopularnih filmova 'Brzi i žestoki', Rob Cohen seksualno je napastovao ženu koja je željela ostati anonimna, navode američki mediji.

Cohen ju je pozvao na poslovni sastanak 2015. na Manhattanu kako bi dogovorili suradnju na jednoj televizijskoj emisiji.
Nakon večere se počela osjećati čudno, no odlučila ga je otpratiti do bara jer je bila uzbuđena zbog prilike za napredak karijere. Ne sjeća se što je bilo dalje, ali se sjeća kako se "probudila s licem u njegovom međunožju". 

Redateljev odvjetnik na njezine optužbe odgovorio je pismom od 13 strana u kojem između ostalog piše:

- Ova priča je napisana sa željom da se okalja ugled mog klijenta, iznose izvanredno uvredljive tvrdnje da je moj klijent izvršio odvratne seksualne zločine, to je kleveta, kazneno djelo - napisao je odvjetnik.

Cohena je ranije optužila i njegova kći, Valkyrie Weather, rekla je da ju je zlostavljao kada je bila dijete, te da ju je diljem svijeta vodio u posjetu prostitutkama kada je bila tinejdžerica. Cohen optužbe negira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije