Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Najmlađi natjecatelj nije oduševio goste: 'Svinjetina je suha, a solana u Pagu je očito zatvorena'

Foto: RTL
1/8
13.04.2023.
u 21:37

Karlo je odlučio napraviti međimurske popečke punjene sirom uz dodatak umaka od bukovača i njoke. No, čini se da goste njegovo glavno jelo nije oduševilo

Četvrtog dana 'Večere za 5 na selu' kuhao je Karlo Hojka, najmlađi ovotjedni natjecatelj, a neka je jela pravio po prvi put
Spoj bukovača, svinjetine, sira i njoka čini se kao odlična kombinacija, ili je barem tako mislio Karlo Hojka, domaćin četvrtog dana 'Večere za 5 na selu'.

Odlučio je napraviti međimurske popečke punjene sirom uz dodatak umaka od bukovača i njoke. No, čini se da goste njegovo glavno jelo nije oduševilo. Karlo je osvojio 32 boda i zauzeo posljednje mjesto.

Foto: RTL

"Je li solana u Pagu zatvorena? Čini se da je zato što ovo nije slano", bio je direktan Borislav. I ostali su se natjecatelji složili s njim i nadodali kako je svinjetina bila suha i tvrda. Osim što im je u glavnom jelu nedostajalo soli, ista je zamjerka 'pala' i na predjelo - namaz od čvaraka. U desertu je Jurici bilo žao potrošenog vina kojeg je Karlo koristio u preljevu za palačinke - on bi ga radije popio.

Nakon malog znaka pažnje s harmonikom je stigao Ivan Krizmanić, pobjednik jedne od sezona 'Večere za 5 na selu'. Red pjesme i plesa i uslijedilo je ocjenjivanje. Mirna jedina nije imala prigovora i dala je desetku, a ostali kandidati su bili kritičniji. „Nadao sam se boljoj svinjetini, bila suha je i nisu to bili moslavački popečci, a i ubio mi je vino u palačinkama“, rekao je Jurica koji je dao ocjenu osam, a slično je razmišljala i Ljiljana pa je isto dala osmicu dok je najstroži bio Borislav koji je dao ocjenu šest uz objašnjenje: „Meso je bilo presuho i sve je bilo neslano, palačinke su bile relativno u redu.“

VIDEO Javio nam se Siniša Vuco: Istina je, selim se u Venezuelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije