Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE ZA ĐOKOVIĆE

Najbolji svjetski tenisač postao stric, rodio se mali Aleksandar

Foto: Instagram
1/6
22.03.2023.
u 17:46

Đorđe i Saška su se inače vjenčali su se 12. rujna Beogradu, a potom su mladenci zajedno s 80-ak najbližih uzvanika krenuli u Crnu Goru, točnije u Herceg Novi gdje su nastavili sa slavljem na kojem su pjevali mnogi poznati srpski pjevači poput  Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković danas je postao stric. Kako piše Blic, danas je u beogradu rodila bivša TV voditeljica i influencerica Saška Veselinov, supruga Novakovog brata Đorđa. Ponosni roditelji dječaku su dali ime Aleksandar, što u prijevodu znači "onaj koji je zaštitnik ljudi". 

Đorđe i Saška su se inače vjenčali su se 12. rujna Beogradu, a potom su mladenci zajedno s 80-ak najbližih uzvanika krenuli u Crnu Goru, točnije u Herceg Novi gdje su nastavili sa slavljem na kojem su pjevali mnogi poznati srpski pjevači poput  Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović...

Par je vio u vezi u godinu dana, a zaprosio ju je na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan gdje je sve i počelo. Godišnjicu veze proslavili su nedavno na ljetovanju u Hrvatskoj.  Upoznali su se zahvaljujući poslu, a nedugo nakon toga upustili su se i u ljubavnu vezu. 

- Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditeljica zabavnog programa, ali uvijek se zanimala za sport i to ih je najviše spojilo. Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Vidjeli su da sjajno funkcioniraju pa su nedavno odlučili započeti zajednički život - ispričao je nedavno za srpske medije izvor blizak obitelji Đoković.

Inače, Đorđe također je bio veliki teniski potencijal i mnogi su mu od malih nogu predviđali sjajnu karijeru. Ipak on je ubrzo odustao od tenisa te se posvetio privatnom biznisu. Iz srpskih medija može se doznati da je krenuo s proizvodnjom energetskog pića u Americi, ali i da se bavi uvozom ribe i vina.

 

- Postojale su simpatije prema njemu, ali nismo odmah ušli u vezu. Prepoznali smo se, ali nakon toga uslijedilo je razdoblje druženja i upoznavanja. Osvajao me svojom dobrotom, manirama, na svaku moju priču on je imao osmijeh od uha do uha, željeli smo doznati sve jedno o drugom. On je bio otvoreniji i poduzimao je korake, dok sam ja onaj tip koji kada se zaljubi, postane sramežljiv. Bilo je preslatko i definitivno naša priča ne sliči današnjim vezama, mi živimo ljubav. Otkako smo se vratili u Beograd, pokušavamo pronaći riječi kojima bismo opisali kako smo se proveli na našem vjenčanju. Jako je teško opisati sreću i zadovoljstvo kada doživiš nešto o čemu si maštao cijeli život. Veselje nije stajalo puna dva dana, gosti su sve vrijeme bili na nogama, a mi smo zaista uživali i nijednog trenutka nismo skidali osmijeh s lica. Teško mi je izdvojiti najljepši trenutak.

Moj je san ostvariti se kao majka. Jako sam emotivna i volim obiteljski život, imam pokraj sebe životnog suputnika koji mi svakog dana pruža ljubav te se radujem tom danu - rekla je Saška za Story. 

VIDEO: Teški dani za Jasmina Stavrosa: 'Imam karcinom kostiju, borim se za život' 

 

Ključne riječi

Komentara 5

NA
Nadzornik
18:05 22.03.2023.

evo banke cigane moj

Avatar D4nk0
D4nk0
22:19 22.03.2023.

Samo što manje kontakta sa djedom po ocu, napraviće od njega budalu ! Inače, nek je mali živ i zdrav !

TE
Teig1
19:58 22.03.2023.

Jučer je pisalo da je na jednom biciklu u Kini probušena guma, a mi to u Večernjem još nismo saznali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije