Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvrnuo se na autora

Na splitski grafit o Đokoviću poznati glumac kaže: Zar moramo dati pažnju nerealiziranoj budali

Emir Hadžihafizbegović
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/7
25.06.2020.
u 21:25

Emir Hadžihafizbegović dao je svoj osvrt na užasan grafit koji je osvanuo u Splitu i koji je ubrzo i uklonjen.

U Sinjskoj ulici u Splitu jutros je osvanuo grafit na kojem je bila napisana užasna poruka tenisaču Novaku Đokoviću. Poruka koja je zgrozila javnost imala je sljedeći sadržaj: 'Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri'. U Splitu su brzo reagirali i izbrisali su taj grafit i Split je dao do znanja kako ne tolerira ovakav govor mržnje. Na ovaj grafit osvrnuo se i  glumac iz Bosne i Hercegovine Emir Hadžihafizbegović, koji kaže:

Emir Hadžihafizbegović
1/9

- Gledam i čitam ovaj idiotski grafit upućen Đokoviću s nekog splitskog zida. Pa je...e zar mi stvarno moramo davati regionalnu pažnju nekom narkomančini, kretenu i nerealiziranoj budali koja treba sad biti paradigma cijelog jednog grada kakav je divni i fenomenalni Split. Tenisač Novak Đoković ovih dana glavna je tema u Hrvatskoj i Srbiji nakon što se u Zadru održao Adria Toura koji je organizirao.

Podsjetimo, nakon što je bugarski tenisač Grigor Dimitrov otkrio da je pozitivan na koronavirus testirani su i drugi tenisači i osobe koje su bile u kontaktu s Dimitrovim i s vremenom je broj zaraženih u Zadru rastao, a i sam Đoković je nakon testiranja u Beogradu dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

Komentara 18

NI
nik83
21:46 25.06.2020.

Gle tko se našao pozvanim komentirati što se događa u Hrvatskoj...

ME
medvedgrad
21:46 25.06.2020.

Zato ti slavi Aliju, čovjeka koji je doveo mudžahefine i postojavao ih prije ritualnih ih ubojstava susjeda Hrvata i Srba. To ti ne smeta! Od one splitske budale gori su samo ovakvi kao ovaj koji proganja Hrvate po Sarajevu, aa predstavlja se kao dušebrižnik.

Avatar ÜberGreten
ÜberGreten
21:49 25.06.2020.

Isto tako neki kretenoidi prenose razmišljanja ove ocvale talibančine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije