Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili su u noćnom klubu

Glumac koji se družio s Đokovićem objavio rezultate testa na koronavirus

Foto: Instagram
1/4
25.06.2020.
u 18:32

Testirao se jer je u Beogradu bio u jednom noćnom klubu s Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom, ali i s tenisačem Filipom Krajnovićem, Nenadom Zimonjićem, Aleksandrom Zverevom i njegovom odabranicom.

Glumac Miloš Biković iz Srbije družio se s Novakom Đokovićem u Beogradu.

Nakon što je tenisač objavio da je zaražen,  glumac je kazao kako se odmah odlučio testirati. na društvenim mrežama je otkrio da je negativan na Covid-19.

Testirao se jer je u Beogradu bio u jednom noćnom klubu s Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom, ali i s tenisačem Filipom Krajnovićem, Nenadom Zimonjićem, Aleksandrom Zverevom i njegovom odabranicom.

Podsjetimo, Novak je poslao priopćenje za javnost, odmah nakon što se otkrilo da je pozitivan.
"Sve što smo napravili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i tako lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi", stajalo je u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije