Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni

Na koncertu Chrisa Reae Boris Rogoznica ljubio je Doris Pinčić!

doris
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
Autori: mc, ic
18.02.2012.
u 10:15

U masi obožavatelja britanskog glazbenika u Boćarskom domu ljuljuškali su se i neki poznati, među kojima i voditeljica Tončica Čeljuska i njezin novi dečko Ante Toni Ramljak, ali i trenutačno najpoznatija glumica Doris Pinčić.

Koncert Chrisa Reae održan u četvrtak u Zagrebu bio je pravi magnet za zaljubljene duše. U masi obožavatelja britanskog glazbenika u Boćarskom domu ljuljuškali su se i neki poznati, među kojima i voditeljica Tončica Čeljuska i njezin novi dečko Ante Toni Ramljak, ali i trenutačno najpoznatija glumica Doris Pinčić koja u seriji “Larin izbor” glumi naslovnu ulogu.

I ne bi to bilo ništa čudno da njezina pratnja opet nije bio Boris Rogoznica s kojim se je potkraj prošle godine počeli povezivati i u ljubavnom smislu. Doris je fotoreporterima pozirala sama, ali čim bi se malo udaljili, iz mase joj se približio Boris s kojim je odlično raspoložena ciktala od veselja. Ponesen romantičnom glazbom, Boris ju je u jednom trenutku snažno zagrlio oko vrata, nagnuo i poljubio, ne vodeći računa što tom činu svjedoči brojni auditorij.

– Boris i ja dugogodišnji smo prijatelji. To smo bili i mnogo prije mojeg angažmana u seriji Nove TV ‘‘Larin izbor’’ – rekla je 23-godišnja Zadranka lani u prosincu, pomalo ljutita što je ispituju o njemu. Zadranka jučer nije odgovarala na pozive pa se ne zna je li njihov odnos od lani prerastao u nešto više kako se može zaključiti po viđenom.

Inače, Doris i Boris (25), kojega je javnost upoznala u drugoj sezoni RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”, skupa su bili na predstavi u splitskom HNK-u, na koncertu Olivera Dragojevića u Lisinskom, često su viđani u jednom zagrebačkom klubu...

Komentara 5

HA
Harpoon
19:05 18.02.2012.

Ljubio bih ju i ja samo da imam prilike...

MA
maxxxx
20:44 18.02.2012.

Tko je Boris Rogoznica??? Tko je Doris Pinčić??? Ajde za Chrisa Reu znam.

ED
eddinger1
21:45 18.02.2012.

Tončica Čeljuska i njezin novi dečko??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije