Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NOVU SREĆU

Mladi farmer otkrio tužnu prošlost: 'Prva me djevojka varala, a nakon smrti majke i bake dalje sam morao sam'

Foto: RTL
1/3
14.02.2020.
u 21:30

Dušan je ispričao i jedno neugodno iskustvo koje mu se dogodilo prije nekoliko godina.

Jedan od farmera nove sezone Ljubav je na selu Dušan Golubovac živi u rodnom mjestu Nikole Šubića Zrinskog, u selu Zrin, u kojem živi samo deset stanovnika.

- Do dućana ni ne možeš drugačije nego autom pa odem kad baš trebam. To je ili jednom u dva tjedna ili malo češće ako mi baš nedostaje nešto - otkriva Dušan koji se naučio brinuti sam za sebe nakon smrti majke i bake. 

 

- Uz mamu i baku sam naučio kuhati, a kad su one otišle, morao sam dalje sam. S tatom nisam u dobrim odnosima, a jedino koga imam su brat, snaha i njihovo dvoje djece koji žive u istom selu kao i ja - prepričava Dušan.

Foto: RTL

Dušan radi na svom poljoprivrednom imanju na kojem ima ovce, koze i krave. A zimi kada je manje posla, mladi farmer vrijeme voli provoditi u kuhinji

- Znam mijesiti kruh, kuhati grah i odlično radim palačinke! - pohvalio se farmer koji je do sada imao 10-ak veza, a samo su dvije bile dulje.

- U prvoj me vezi djevojka varala, a o drugoj ni ne želim pričati. Tražim iskrenu, pozitivnu djevojku - priznao je Dušan.

Foto: RTL

Mladi farmer ispričao je i jedno neugodno iskustvo koje mu se dogodilo prije nekoliko godina. 

- Imao sam prije nekoliko godina bliski susret s vukom. Ja sam bio na biciklu, a on je stajao na brijegu i gledao me. Pobjegao sam glavom bez obzira. Pedalirao sam najbrže na svijetu iako sam bio jako umoran! - prisjetio se Dušan. Kako kaže, često ga je nakon toga znao susresti ponovno, no uvijek je bio u automobilu, piše RTL

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nikola13782
00:10 15.02.2020.

Kme Kme....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije