Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Peta sreća? Fatalna Ines ponovno u lovu na farmera: 'Muškarac mora znati što želi'

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/5
12.02.2020.
u 09:02

Upoznali smo je 2015. godine, kada je bila na farrmi u Dugoj Resi kod 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Godinu poslije boravila je u blizini Ploča kod Andree Bogunovića, a zatim u Aljmašu kod Domagoja Škobića. Njezin odabranik prošle je sezone bio Jack Vukoja

Na RTL-u je počela 12. sezona showa "Ljubav je na selu", a među djevojkama koje se bore za naklonost farmera Kaštelanka je Ines Petrić (46), kojoj je ovo rekordni peti put da sudjeluje u ovoj emisiji. 

Upoznali smo je 2015. godine, kada je bila na farmi u Dugoj Resi kod 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Godinu poslije boravila je u blizini Ploča kod Andree Bogunovića, a zatim u Aljmašu kod Domagoja Škobića. Njezin odabranik prošle je sezone bio Jack Vukoja, a nakon što nije otputovala u Australiju, ove je godine ponovno odlučila okušati sreću kod Hakije Špage, 41-godišnjaka iz Konjica. 

– Muškarac mora znati što želi, imati stav, karakter i ciljeve za sljedećih pet godina.  Nije mi do love. Mogla sam se još prije tridesetih udati. Nudili su mi brak i lagodan život, ali novac mi nije cilj – kazala je u jednom od prijašnjih intervjua Ines koja je po zanimanju frizerka, a najpoznatija je po svojoj ljubavi prema fitnesu, što se vidi i na njezinoj liniji koju redovito pokazuje na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar marlony
marlony
11:01 12.02.2020.

Jedna od rijetkih koja nije podla, zmija..

CR
crohumans
11:04 12.02.2020.

Ima i milijardu puta ružnijih žena, zar ih treba vrijeđat ? Ova bar nije pokvarena kao ovi frustrirani degene..ci koji je komentiraju.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:02 12.02.2020.

Uh, ovdje stvarno "Muškarac mora znati što želi". Bježiiiiiiiiiiiii, - glavom bez obzira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije