Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon napisa o neisplati novca

Mladen Grdović tvrdi kako s bivšom uživa u idili: Zajedno idemo u duge šetnje

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/6
11.02.2021.
u 19:58

Mladen Grdović tvrdi da ne zna ništa o presudi Općinskog suda u Zadru i tome da ga je bivša supruga tužila jer joj nije isplaćivao dogovoreni mjesečni iznos od 15 tisuća kuna.

Općinski sud u Zadru presudio je u korist Mladena Grdovićev nakon što je njegova bivša supruga Brankica od njega, nakon brakorazvodne parnice, tražila da joj mjesečno isplaćuje apanažu u iznosu od 15.000 kuna. Takav su sporazum potpisali 28. kolovoza 2019. kod javnog bilježnika, a prema sudskoj presudi pjevač se obvezao da će svojoj banci dati trajni nalog da se s njegova računa od 1. rujna 2019. godine svaki mjesec taj iznosi isplaćuje Brankici na račun, i to za cijelog njezina života.

Međutim, kako je 24 sata jučer pisao, Mladen je ispraznio račune i dogovoreni iznos se nije prebacivao na račun njegove bivše supruge. Ona ga je tužila za dug od 45.000 kuna koji je nastao u tri mjeseca, a na to je Grdović uputio žalbu, a Brankica je na kraju tužbu kojom je htjela naplatiti dug - povukla.  Zadarski pjevač sada kaže kako ne zna o čemu se tu točno radi.

-  Ma nemam pojma o čemu je riječ i baš sad pitam Brankicu što je to, ali se ni ona nije mogla odmah sjetiti. To je njezina tužba od prije dvije-tri godine, ali u međuvremenu smo nas dvoje sve dogovorno podijelili, svu stečevinu. - rekao je za 24 sata Grdović i dodao kako je on opet u dobrim odnosima s bivšom.

- Vrijeme provodimo u dugim šetnjama s psićima, a kod kuće Brankica gleda filmove i serije, a ja utakmice - naglasio je Grdović i dodao kako zajedno idu u šetnje i zbog pandemije su sveli kontakte s drugima na minimum, a on ne planira objavljivati nove pjesme dok se situacija s pandemijom korona virusa ne smiri. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
09:53 12.02.2021.

Mladene, ne daj se- Tornado i Torcida su uz tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije