Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetke fotke

Goran Bogdan pokazao majku i oduševio obožavatelje: 'Ovo mi je uljepšalo dan'

Goran Bogdan
Foto: Instagram
1/5
11.02.2021.
u 14:00

Bogdan je na Instagramu objavio fotografiju s mamom Milkom, a fanovi su odmah komentirali koliko su slatki.

Naš proslavljeni glumac Goran Bogdan ne postavlja često fotografije svoje obitelji na društvene mreže, no posljednjom je fotografijom oduševio svoje fanove.

Bogdan je na Instagramu objavio fotografiju s mamom Milkom, a fanovi su odmah komentirali koliko su slatki. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Mama i ja pripremamo njen novi hip-hop album. At Široki Brijeg hip hop & rbnb production studios. A slikali smo medu. Medo će bit na omotu albuma. Album se zove 'Medo nosi hozentregere'. To je mama isplela. Kutiju smo našli", našalio se uz fotografiju koja je prikupila brojne komentare i lajkove. 

"Divni ste", "Tako treba. Rodna gruda i mama", "Mamin sin, ima mamine oči", "Ovo mi je uljepšalo dan", pisali su mu u komentarima. 

Podsjetimo, glumac iz Širokog Brijega nakon niza odličnih uloga u Hrvatskoj i Americi zasjao je u filmu "Otac" Srdana Golubovića te dobio zasluženu nominaciju za nagradu Europske filmske akademije, ali i za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Majkomoja
15:32 11.02.2021.

To je onaj što nije čuo za Srebrenicu

Avatar peacemaker
peacemaker
16:29 11.02.2021.

Uskoro i film" Milka iz Jasenovca".

TO
Tor
14:34 11.02.2021.

Što je duže u Srbiji, sve više liči na Srbina. Peder koji zalazi u pederski klub u centru grada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije