Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILA IH BEZ RIJEČI

J.Lo ošišala prepoznatljivu dugu kosu pa zgrozila fanove: 'Najgore ikada'

Foto: PIXSELL/IPA
1/6
11.02.2021.
u 13:10

Pjevačica Jennifer Lopez je za potrebe naslovnice časopisa Allure odlučila odrezati dugu kosu.

Česta promjena imidža dolazi u opisu posla slavnih osoba, ali to ne znači da će fanovi odobriti svaku promjenu. U istoj situaciji našla se latino diva Jennifer Lopez (51) koja je za potrebe nove naslovnice časopisa Allure skratila svoju dugu kosu. Njezin 'mokri pixie' naišao je na val neodobravanja, a za isti je zaslužan njezin stilist Chris Appleton koji se na svom Instagramu pohvalio novim izgledom pjevačice.

Dok jedni s oduševljenjem komentiraju neočekivanu promjenu 51-godišnje pjevačice, drugi su zgroženi što se odlučila na takvu radikalnu promjenu te nisu pozdravili njezin novi izgled. Treći pak tvrde da im je drago što je izašla iz svoje zone komfora, a na veliki pothvat pjevačica se odlučila zbog slikanja za časopis čiju će naslovnicu u ožujku krasiti povodom 30. obljetnice izdavanja.

- Kratko kosa ti predivno stoji - napisao je jedan pratitelj, a drugi se nije složio pa poručio: "Za mene je ovo njezin najgori editorijal ikad… Ne sviđa mi se", izjasnio se.

"Mislio sam da je to perika", napisala je obožavateljica začuđeno. 

"Nema šanse", nastavile su se nizati reakcije.

Podsjetimo, Jennifer Lopez i bivša baseball superzvijezda Alex Rodriguez zaručili su se još prije gotovo dvije godine, a trebali su se vjenčati prošle godine, no koronavirus im je pomutio planove. Iako se čini da ona nikad nije bila sretnija, jedan reality show pokrenuo je sumnju.

Foto: Instagram screenshot

Reality zvijezda Madison LeCroy došla je pod svjetla reflektora nakon što je njezina kolegica iz realityja 'Southern Charm' u jednoj epizodi optužila da je imala aferu s Rodriguezom. O svemu se sad oglasila i prozvana Madison te je odbila bilo kakvu aferu. U razgovoru za Page Six rekla je kako su se Alex i ona čuli samo par puta preko telefona te da se fizički nisu nikad susreli ni upoznali. Kazala je da se očito povjerila krivoj osobi o tome te da je to kasnije otišlo u krivi smjer i preraslo u nešto veće nego što jest. 

'Sve te stvari su se dogodile prije par godina, ali tek se sad prikazuju te epizode na televiziji. Ne znam što da napravim. Nastojala sam biti što tiša u medijima, ne želim loše njegovoj obitelji ili mojoj. Mi smo definitivno nevini u svemu ovome', dodala je.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:42 11.02.2021.

Bit će joj hladno po vratu kad bude hodala in the block, do dućana, bacit škavace, odnit zaminit boce itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije