Naslovnica Showbiz Zvijezde

Mjuzikl “Za dobra stara vremena” I. Zadri omogućio privatni vatromet

– Obožavam vatromete, a mjuzikl mi je omogućio moj privatni vatromet. Kad Goran Navojec i ja pjevamo “Sedam dugih godina”, proradi pirotehnika koja će u Areni sigurno biti žešća nego u Domu sportova – raduje se Ivica Zadro.
13. ožujka 2010. u 10:00 0 komentara 8 prikaza
zrinka

“Za dobra stara vremena” Rajka Dujmića i Željke Ogreste bit će prvi mjuzikl izveden u zagrebačkoj Areni, i to 20. svibnja pred 15-ak tisuća ljudi. Cijene ulaznica su simbolične: 60, 80 i 100 kuna, a glumce osim povratka u osamdesete raduju i neki detalji.

– Obožavam vatromete, a mjuzikl mi je omogućio moj privatni vatromet. Kad Goran Navojec i ja pjevamo “Sedam dugih godina”, proradi pirotehnika koja će u Areni sigurno biti žešća nego u Domu sportova – raduje se Ivica Zadro koji plešući hip-hop s Goranom Navojcem redovito ‘ubere’ zaglušujući pljesak publike. Sanju Doležal 20. svibnja također raduje jer, kaže, dođu li samo oni koji je stalno ispituju kad će mjuzikl ponovo igrati, Arena će biti puna.

– Svi me pitaju kad će u redovitu izvedbu – kaže.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.