Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iščekuju prinovu

Mjesec dana prije poroda Maja Šuput pozirala i pokazala trbuh

Foto: Instagram
1/10
12.02.2021.
u 14:03

Podsjetimo, pjevačica je nedavno pokazala i kako su uredili sobicu za svog dječaka. Prevladava plava boja, a Maja nam je nedavno u intervju otkrila kako je uređenje sobe sama osmislila.

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov obavljaju posljednje pripreme prije rođenja sina, a sada su pozirali u svom domu, a Maja je pokazala trbuh u osmom mjesecu trudnoće. Maja bi sina trebala roditi u drugoj polovici ožujka

"Muž, kavica, beba spava... Nema boljeg početka Valentinovo vikenda", napisala je uz fotografiju iz njihovog doma.

"Kraljica, blistaš!", "Predivna trudnica", "Wow, već uveliko trbuščić na vidiku", "Maja prekrasna, jednostavno blistaš", komentirali su brojni pratitelji.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, pjevačica je nedavno pokazala i kako su uredili sobicu za svog dječaka. Prevladava plava boja, a Maja nam je nedavno u intervju otkrila kako je uređenje sobe sama osmislila. 

- Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje. - ispričala nam je tada. 

Ona i suprug imaju popis imena za svog sina i na tom popisu je desetak imena i odmah su odlučili kako mu neće dati tradicionalno domaće ime, ali koje ime s popisa će odabrati još vijećaju. Maja je nedavno otkrila kako je bila uvjerena da će roditi curicu i za nju je odmah imala ime, ali vijest o dolasku dječaka ju je malo zatekla. Kaže kako se nada da će joj sin naslijediti od mame i tate istančan ukus kada je moda u pitanju.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije