Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika transformacija

Mia Negovetić potpuno promijenila imidž, na ovoj je fotki nije lako ni prepoznati

Foto: instagram
1/11
28.07.2023.
u 09:16

Ovakve pletenice u zadnje su vrijeme sve popularnije, a njima nije odoljena ni naša mlada pjevačica

Pjevačica Mia Negovetić (20) na domaćoj glazbenoj sceni pojavila se dok je još bila djevojčica, no u posljednje vrijeme voli eksperimentirati s imidžom, točnije sa svojom frizurom pa je tako bila i crnka, plavuša, a sada je objavila i fotografiju na kojoj je nije lako ni prepoznati.

Na fotografiji iz salona ima crvene duge pletenice, što je njezino najhrabrije izdanje do sad.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Ovakve pletenice u zadnje su vrijeme sve popularnije, ponajviše zahvaljujući svjetskim zvijezdama poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Rite Ore, koje su se također nedavno odlučile na ovaj look.

Inače, Mia Negovetić u posljednjoj sezoni "Zvijezde pjevaju" pobijedila je uz influencera Marca Cuccurina. Mladi par u finalnoj emisiji otpjevali su 'Odlazak', Mijinu pjesmu 'Ljubav nema kraj' te sve oduševili ponovnim izvođenjem pjesme 'Beggin'. Nakon proglašenja pobjednika ostali su u šoku, a nama su odmah otkrili svoje dojmove. 

- Evo, iskreno, ja do zadnjeg trenutka, dok nam nisu izgovorili imena, nisam mogla pretpostaviti što će se dogoditi. Mi smo dali sve od sebe, a onda je sve dalje bilo na ocjenama žirija i glasovima publike kojoj ne možemo reći dovoljno veliko 'hvala'. Zahvalni smo svakome tko je izdvojio trenutak, tko je izdvojio novac da glasa za nas, jer nije mala stvar i jako nam je drago da su se baš za nas odlučili i da smo mi odnijeli pobjedu – kazala je Mia. 

VIDEO Preminula je Sinead O'Connor, legendarna i često kontroverzna pjevačica

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
13:24 28.07.2023.

A što će joj one brage u nosu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije