Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošetao gradom

Marko Grubnić pohvalio se torbom čija je cijena preko 17 tisuća kuna, a ima i ugravirani detalj

Foto: Instagram
1/10
14.03.2021.
u 09:30

Na službenim stranicama brenda cijena torbe je 2720$, što je oko 17.200 kuna, a budući da na njoj Marko ima i ugravirane svoje inicijale, cijena je vjerojatno nešto veća.

Stilist Marko Grubnić na društvenim je mrežama objavio fotografiju na kojoj je pozirao sa  još jednom od svojih skupocjenih torbica iz svoje kolekcije. Ovaj put je bila marka Louis Vuitton, a model torbe Grand Sac.

Foto: FIBA/Screenshot

Na službenim stranicama brenda cijena torbe je 2720$, što je oko 17.200 kuna, a budući da na njoj Marko ima i ugravirane svoje inicijale, cijena je vjerojatno nešto veća. 

Foto: FIBA/Screenshot

Na Storyju je otkrio kako je s njom krenuo na sastanke po gradu.

Foto: FIBA/Screenshot
Inače, Marko je veliki ljubitelj ovog modnog dodatka pa tako posjeduje i Hermes Birkin za koju postoji impresivna lista čekanja, a Grubnić je svoju kupio krajem 2018. 

Inače, Marko puno pažnje pridaje svojim modnim kombinacijama, a nedavno nam je otkrio i kojih se pravila drži kada je u u pitanju kupovina odjeće.

- Nikada ne kupujem ciljano odjeću. Uvijek stihijski kada mi se nešto svidi. Hvala dragom Bogu, imam sve što mi treba tako da volim kupovati odjeću koja nadopunjuje ili oplemenjuje na neki način moju postojeću. A osnovno pravilo mi je da to što kupujem bude kvalitetno, a iako je moj stil dosta naglašen, bar kada je riječ o muškoj modi, ipak biram classy komade. Volim, kada već dajem novac, da to nije isključivo sezonski trendy komad, već da mi služi nekoliko sezona - rekao nam je. Prošle godine se zaručio i planirao je vjenčanje ali je zbog pandemije odgodio te planove ali zna točno kakav outfit želi za taj dan.

- Što se tiče odjevne kombinacije, ona postoji, doduše zasad samo mojoj glavi, ali već otprilike znam i dizajnera, odjeću kojeg želim odjenuti na svom vjenčanju. Otkrit ću vam samo tajnu da ću na glavi imati Dolce&Gabbana krunu iz njihove muške kolekcije - otkrio nam je Marko.
 

 

Ključne riječi

Komentara 15

RO
romobil
10:22 14.03.2021.

Sretne li zemlje koja ne zaboravlja ovakve veličine....hvala Večernjem na kontinuiranoj debilizaciji nacije!

SS
samohrani samojed
10:44 14.03.2021.

U vrijeme pred Uskrs, kada većina stanovnika zbraja kunu po kunu da bi imali za par jaja i komadić šunke vi pišete o torbici neke homo prostitke.Fuuuuuuuuuuuuuuuuj.

CR
crocro
10:23 14.03.2021.

Koliko imamo doktora koji spašavaju ljudske živote. O njima se ništa ne zna i ništa se ne piše, jer to nije atraktivno zanimanje vrijedno medija. Tko treba pisati tamo o nekom doktoru koji operira 10 sati bez prestanka. Ali zato svaki treći dan treba pisati o ovome tipu koji nosi neku torbu. I samo zamislite, ne obično, već je nepisao i objesio svoje inicijale. Ne daj Bože da negdje ostavi i zaboravi tu torbu, pa narod bi se poklao samo da dođe do neke njegove relikvije. Svijet ne ide u dobrom smjeru i ne može završiti dobro, ako se na vrijeme ne opameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije