Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje ljeto ikada

Marko Grubnić oprašta se od ljeta fotografijom na kojoj se ističu njegovi savršeni trbušnjaci

Foto: Instagram screenshot
1/6
03.09.2020.
u 11:50

Meni je najveće zadovoljstvo uživati u ljetu, a ovo ljeto bilo je jedno od ljepših ljeta u mom životu, kaže modni stilist.

Godišnji odmor Marko Grubnić najčešće provodi izvan Hrvatske, ali ove godine zbog pandemije putovanja nisu bila moguća pa je naš modni stilist odlučio istražiti najljepše kutke Lijepe Naše. Fotografijom s ljetovanja na Lošinju oprostio se od ljeta i odmora.

"Doviđenja ljeto! Gledajući ovu fotku, osjećam mir i sjećam se svake zrake sunca na svome tijelu... Meni je najveće zadovoljstvo uživati u ljetu, a ovo ljeto bilo je jedno od ljepših ljeta u mom životu. 'Novo normalno' pod parolom 'držimo distancu' i 'ostanimo odgovorni' omogućilo mi je da uživam u miru i sa svojim najdražim ljudima kao nikada prije do sada. Beskrajno cijenim ovo 'novo normalno' jer toliko je lijepo biti u svom malom svijetu, na neki način daleko od svih, putovati sigurno, ne družiti se pretjerano, samo uživati u ljepotama svoje zemlje...", zaključio je Marko i uz ovu objavu stavio fotografiju na kojoj je u kupaćima i ističu se njegovi savršeni trbušnjaci i preplanula put.

Foto: Instagram screenshot

– Ova godina za njega će biti zbilja posebna i pamtit će je i po lijepim stvari, a jedna od ljepših su njegove zaruke. Nisam znao što će se dogoditi. To je bilo iznenađenje i za mene. Mislio sam da idemo na večeru, a dočekao me set kao u najljepšem filmu. Izgledalo je zaista filmski. I bio sam iznenađen... Ja, koji inače sve imam pod kontrolom – rekao je Marko nakon zaruka.

Ključne riječi

Komentara 5

CR
credo
12:01 03.09.2020.

Vrhunac novinarstva, nema sta 🤮

Avatar Cornelius
Cornelius
14:32 03.09.2020.

Molio bih gospodina druga glavnog urednika da svojim vjernim čitateljima odgovori da li će do 31.12. tekuće godine biti jedan dan bez laprdariuma o izvjesnom nježniću, joj pardon, grubniću? Hrvati bi bili izuzetno tužni da taj dan ne mogu ništa pročitati o ovom intelektualcu toplobratne kategorije, pa bi tražili od Vlade, pardon, od Milorada da proglasi dan žalosti.

DU
Deleted user
13:16 03.09.2020.

šta je ovo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije