Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktualna tema

Matanić i Maja Sever komentirali su influencere, a Kotiga kaže: Prestanite me rajcati

VIDEO Dean Kotiga progovorio o Pernaru, a zbog jednog našeg pitanja umalo napustio studio
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/8
01.09.2020.
u 14:58

Još uvijek se na društvenim mrežama raspravlja o influencerici Doris Stanković koju je jedan restoran u Poreču odbio kad im je ponudila suradnju...

Influenceri su još uvijek glavna tema na društvenim mrežama, a cijela lavina komentara i osvrta pokrenuta je nakon što je influencerica Doris Stanković javila jednom restoranu u Poreču i ponudila suradnju. Ona je tražila besplatno jelo u tom restoranu, a u zamjenu je ponudila restoranu da ih označi u svojoj objavi na Instagramu dobila je odbijenicu od restoranu te je sve o tome objavila na svom Tik Toku.

Kasnije je Dean Kotiga, lovac iz "Potjere" komentirao ovu situaciju i na tipično svoj zafrkantski način je komentirao sve skupa pa se i sam javio ovom restoranu u Poreču tražeći besplatne palačinke i od restorana je dobi odgovor kako će ga restoran počastiti, a Dean je nakon toga Doris poručio kako mora "još gristi kao on", postati najveći influencer kao on te ponovno poslati poruku restoranu. 

Redatelj Dalibor Matanić je također dao svoj osvrt na temu influencera i rekao je kako je influenserstvo rezervirano za šljam, a HRT-ova novinarka Maja Sever osvrćući se na ovu temu rekla je kako djecu treba učiti da pošteno rade.  Kotiga je nakon Matanićeve reakcije  na svom Twitteru napisao: 

- Stvarno moram hitno nabaviti nekog menadžera, koji će mi u ovakvim teškim trenucima dvojbe reći 'ne, Deane, nemoj sad snimati reakciju na Matanićevu reakciju, bit će pretjerano'. Ali takvog da ne zna da je 'bit će pretjerano' meni najveći trigger ikad. Nakon što se oglasila i Maja Sever dodao je i još jednu objavu na Twitteru i napisao: Prestanite me rajcati. 

Foto: Twitter

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:26 01.09.2020.

zanimljivo ..vertikale Matanić i Sever žive naslonjeni na državni proračun a nekome sole pamet .

NE
nebitnoime
16:03 01.09.2020.

Ima li većeg "influensera" od Severke? Politički aktivist pod krinkom "novinara", društveni parazit

RO
roland
15:46 01.09.2020.

Svoje ćevape platim 32 kune, pivo mogu kupiti za 8 u trgovini. Nikome nisam dužan i nikoga ne molim. Kad nemam za ćevape, imam za sendvič u Dubravici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije