Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Maja Šuput progovorila o škakljivoj situaciji: 'Iza cijele ove priče je Nenad, ja nisam došla do tog računa'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/4
09.09.2021.
u 10:25

Šuput je ljetos uživala u obiteljskom životu, ali i u poslu. "Samo se još netko iz paštete nije sjetio da me angažira jer će ovo doslovno biti jedan skok", kazala je pjevačica.

Pjevačica Maja Šuput predstavila je novu pjesmu "Ženo draga", prvu nakon što je postala majka. Šuput je ljetos uživala u obiteljskom životu, ali i u poslu. 

"Samo se još netko iz paštete nije sjetio da me angažira jer će ovo doslovno biti jedan skok" kazala je Maja za InMagazin.

 Odlučila se dotaknuti i jedne škakljive teme. 

"Iza cijele ove priče je Nenad, jer ja sam netko tko sve smili i prepustim to njemu. Recimo, kad čitate da ja nisam platila režije, netko mora shvatiti da ja tu uplatnicu nisam ni dobila, a i ako sam je dobila, ostala je u Garešnici na gaži. Ne da nisam platila, nego nisam došla do tog računa, ali zahvaljujem ovim ljudima koji pišu da moram to platiti. Hoću reći, nisam za te papirnate stvari, a Nenad je baš za to, papirologija, komunikacija, dogovori i tako dalje. Ali kad se prča o financijama, onda se ipak nešto i mene pita", rekla je Šuput. 

Podsjetimo, obitelj Šuput – Tatarinov nedavno je uživala u godišnjem odmoru u Turskoj, u luksuznom resortu D Maris Bay. Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja je svoje obožavatelje svakodnevno izvještavala kako se Bloomu sviđa u resortu i kako je uživao u putovanju zrakoplovom. Također, ljetos su se družili i s Majinom kolegicom Ninom Badrić (49) na Hvaru, a pratitelje su oduševile fotografije na kojima je Nina pozirala s Bloomom.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 9

LA
Lana2
11:16 09.09.2021.

Maja treba Nenadu povisiti džeparac... pa jadničak nebu od režija uzimao..Maja, Maja, zloćkica škrta..

ZG
Zeljko Grabar
11:21 09.09.2021.

Jaka argumentacija jedne od vecernjakovih perjanica s cijim produhovljenim slikama i porukama razveseljava svoje citaoce. Sa takvim biserima joj jos daje besplatna reklamna podrska pa od sad preporucujem gradjanima ne placati racune pa se onda javiti urednistvu VL i njihovim istrazivackim novinarima da je za njihovo neplacanje racuna iskljucivo kriv Jankec ili Stipe koji su zapili novce u nekoj krcmi u okolici, pa se oni nisu snasli jer su upravo Jankec i Stipe odgovorni za papire

Avatar Agramer000
Agramer000
13:09 09.09.2021.

propala pevaljka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije