Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znači joj više od nagrada

Neda Ukraden objavila fotografiju iz 1985. godine, pratitelji u čudu: 'Ostala si ista'

Foto: reuters
1/7
09.09.2021.
u 08:34

Pjevačica je na svom Instagramu objavila kolaž fotografija koju čine jedna snimljena 1985. godine na kojoj pozira s dječakom i jedna iz 2021. na kojoj pozira isto s dječakom koji je danas sin dječaka s prve fotografije. Riječ je o najboljem prijatelju njezinog 6-godišnjeg unuka Dušana i njegovom ocu.

Na pjesmama Nede Ukraden (71) odrasle su generacije, a njezina popularnost ne jenjava ni danas. U prilog tome pjevačica je na svom Instagramu objavila kolaž fotografija koju čine jedna snimljena 1985. godine na kojoj pozira s dječakom i jedna iz 2021. na kojoj pozira isto s dječakom koji je danas sin dječaka s prve fotografije. Riječ je o najboljem prijatelju njezinog 6-godišnjeg unuka Dušana i njegovom ocu. 

- Na ljevoj slici je otac, snimljeno prije 36 godina, a na desnoj slici njegov sin, preslatki Moma, najbolji Duletov drug, snimljeno danas !!! Ova slika mi više znači od mnogih nagrada!!🙏🎶👍 Hvala vam za višedesetljetnu ljubav i poštovanje! - napisala je Neda u opisu fotografije. 

Foto: Instagram

U komentarima su se odmah počeli nizati komplimenti na račun pjevačice. "Divna naša Neda uvijek ostala ljepotica", "Predivno", "Niste se nimalo promijenili", "Nedo tvoja ljepota je neprolazna,ti si dama koja mami uzdahe,tvoj šarm i seksipil su neponovljivi, tvoja karizma osvaja i plijeni sve oko tebe i oduzima dah, ti si žena Boginja, žena fantazija, žena fan fatal", samo su neki od komplimenata upućeni pjevačici. 

Inače, Neda osim unuka Dušana ima i dvije unuke,  blizanke Aleksandru i Nedu. Unuke joj je podarila kći Jelena koja s obitelji živi u Beogradu gdje vodi Salon za uljepšavanje i bavi se marketingom. Jelena na svojim društvenim mrežama također ponekad dijeli fotke s majkom Nedom, ali i one obiteljske. Jelena je s obitelji ovo ljeto odmarala na Braču s kojeg je dijelila fotke, a posjetili su i Nacionalni park Krka.  Inače, Jelena je kći Nede i njena pokojnog supruga Milana koji je preminuo 2013. godine. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
ZaBoljeSutra
17:51 11.09.2021.

freak show od silikona, šminke, botoxa.

MI
Mi1965
11:23 09.09.2021.

Prvo istina je da stari na jedan nacin koji bi svatko poželio.To su valjda zaslužni geni s kamena.Drugo nikad nije bila lijepa ni prije 50 godina nije ni sada.

Avatar Vakserčina
Vakserčina
10:25 09.09.2021.

Kažu da su ružni ljudi s godinama lipši Kod nje to nije slučaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije