Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno su nekoliko mjeseci

Bile su prijateljice, a sada reality zvijezda više ne skriva vezu s djevojkom s kojom se poljubila pred fotografima

Foto: profimedia
1/4
09.09.2021.
u 07:00

JoJo Siwa u vezi se s Kylie Prew, a obje će se natjecati u showu "Ples sa zvijezdama".

JoJo Siwa i njezina djevojka Kylie Prew ne skrivaju više svoju ljubav od televizijskih kamera i fotografa pa su se na premijeri filma "The J Team" na crvenom tepihu poljubile pred okupljenima, a paparazzi su ih opet snimili dok su se ljubile na ulazu u studio u kojem se snima sezona showa "Ples sa zvijezdama" u kojem su sudionice. JoJo je 18-godišnja reality zvijezda koja je slavu i popularnost stekla u showu "Dance Moms", a početkom ove godine u javnosti je otkrila da je pripadnica LGBT zajednice i objavila je to na svojim društvenim mrežama uz pjesmu Lady Gage "Born This Way".

Foto: Instagram

Tada je rekla kako ima savršenu djevojku koja je podupire u svemu i zahvaljujući svojoj partnerici odlučila je to i javno priznati svojim obožavateljima kojih samo na Tik Toku ima 33 milijuna. S Kylie je bila prijateljica i nitko nije mislio kako ih veže nešto više od prijateljstva, a JoJo je nedavno rekla kako prije Kylie nikada nije bila u vezi s nekom djevojkom i sretna je što će s njom sudjelovati u plesnom showu u kojem će se natjecati istospolni parovi. - Sretna sam što ću sudjelovati u "Plesu sa zvijezdama" i što mi je partnerica djevojka koju jedva čekam upoznati. Mislim da je ovo super ideja i veselim se što sam dio ovog projekta - izjavila je JoJo.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije