Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
estradni sukob

Ljutita kći Đorđa Balaševića javno progovorila o problemu s grupom 'Frajle': 'Dosta je iživljavanja'

Foto: Facebook, Instagram
1/7
30.05.2022.
u 13:45

- Očekujem da u idućim danima grupa Frajle javno demantira da smo im mi ikada išta branili. Jer, malo je sad već dosta iživljavanja. Pa da krenemo redom - poručila je Jelena Balašević putem svog Facebooka.

Jelena Beba Balašević, starija kći pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića, na svom je Facebook profilu jučer objavila status u kojem se dotiče problema s članicama novosadske grupe The Frajle. Svojim je pratiteljima otkrila da joj pristižu poruke o tome kako grupa Frajle ima problema. 

Njezin status prenosimo u cijelosti: 

"Od jučer dobivam poruke i pozive na temu toga kako grupa Frajle ima probleme, s jedne strane, a s druge strane kako grupa Frajle pravi probleme... Iskreno? Boli me uvo. Ne bavim se tuđim zapletima niti me zanimaju", započela je Jelena. 

Foto: Arena Hospitality Group
- Nisam na primjer znala ni da im Lidija Samardžija nije više menadžerica kao što je napisala u komentaru jučer, u kojem je također potvrdila da pouzdano zna da njihov famozni YouTube kanal nema apsolutno nikakve veze s obitelji Balašević. Očekujem da u idućim danima grupa Frajle javno demantira da smo im mi ikada išta branili. Jer, malo je sad već dosta iživljavanja. Pa da krenemo redom - zaključila je Balaševićeva kći. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, sukob na relaciji grupe Frajle - obitelj Balašević počeo je nakon što su se pojavile tvrdnje da je nestanak YouTube kanala popularne novosadske grupe povezan s obitelji Balašević. Tu informaciju djevojke iz benda nisu demantirale, a to je očito zasmetalo Jeleni koja je o svemu odlučila javno progovoriti. 

- Godinu dana slušam izmišljotine o svojoj obitelji. Predvidivo i očekivano, jer: "da sam blizu, ne bi im se dalo"

Foto: Facebook/TS Auris
- Ne očekujem od ljudi previše, na svoju sreću, pa tako nisam iznenađena što se nije javila nijedna članica grupe Frajle da javno kaže da privremeni nestanak njihovog famoznog kanala nema apsolutno, niti može imati veze sa mnom, ili s bilo kime od nas. To je bila neka njihova poslovna, ili privatna odluka… Ili poslovno-privatna… Kako god, njihova…

- Osobno mi je malo bez veze što se nijedna od njih, pa ni njihova menadžerica Lidija Samardžija, nije javila da kaže kako su svaki put kad su pitale autora da li mogu da izvode njegove pjesme, uvijek naravno dobivale potvrdan odgovor… Pouzdano znam jer sam bila posrednik - kazala je ranije Balaševićeva kći. 

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

 

Komentara 9

LE
LenardHr
15:02 30.05.2022.

Srpska posla

Avatar Mudlin
Mudlin
15:00 30.05.2022.

Zahvalim im kaj nam Dan državnosti Republike Hrvatske čestitaju zapadni turčini i turkinje, a oni meni žutaka. Fala.

PK
Posljednji Komšikanac
15:38 30.05.2022.

Balaševići, nema vam države ni na igrici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije