Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije zaboravila 'incident'

Reakcija Maje Šuput kad je ugledala Asima u finalu sve je nasmijala: 'Srećom da je daleko od mene'

Foto: Nova TV
1/12
30.05.2022.
u 11:09

Maja se referirala na "incident" kada joj je Asim prišao s leđa u jednoj od emisija u kojoj joj je slastičarka Ivana Čuljak donijela tortu, te je odlučio preplašiti, a Maja se toliko prepala da joj je torta ispala na haljinu.

U finalnoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' finalistima su podršku došli pružiti i većina bivših natjecatelja i mentora pa su se tako u publici mogli vidjeti plus-size model Lucija Lugomer, pjevačica Domenica Žuvela, glumac Marko Petrić, televizijski novinar, urednik i DJ Matija Lovrec, slastičarka Ivana Čuljak, ali i mentori poput Nike Jelić, Marka Šapine, Alana Walme, Gabrijele Pilić. Među njima je bio svakako i glumac Asim Ugljen, no on je malo kasnio u emisiju pa se pojavio na samom proglašenju pobjednika, a Maja se u jednom trenutku osvrnula na njega u emisiji.

"Evo i Asim je došao, srećom da je daleko od mene", našalila se, a Igor Mešin odgovorio joj je: "Nikad ne znaš kad će on s leđa".

Inače, Maja se referirala na "incident" kada joj je Asim prišao s leđa u jednoj od emisija u kojoj joj je slastičarka Ivana Čuljak donijela tortu, te je odlučio preplašiti, a Maja se toliko prepala da joj je torta ispala na haljinu. On joj se u sljedećoj emisiji ispričao, a Maja je rekla da mu ne zamjera.

Foto: Nova TV

Zbog svega, Maja se usred emisije morala presvlačiti, a to nije dobro sjelo ni njezinom stilistu Marku Grubniću.

- Marko diši, diši Marko, diši - kratko je opisao situaciju Marko na svom Instagramu i dodao da mu je srce stalo, ali su morali nastaviti show što prije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Video i fotografije objavila je i Maja uz opis: "Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo LIVE.... na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo... uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam".

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

 
Ključne riječi

Komentara 1

DU
dukatante
12:11 30.05.2022.

Kaj misliš,"savršena posvuduša"poflekana... Svijet će propasti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije