Naslovnica Showbiz Estrada

Ljubavnica Šabana Šaulića: 'Rodila sam mu sina'

Odavno je poznata afera Ivone Negovanović, natjecateljice 'Zvezde Granda' i preminulog kralja narodne glazbe Šabana Šaulića. Za srpski magazin Svet po prvi put je progovorila o njihovom zajedničkom sinu i kako se miri sa Šabanovim odlaskom.
20. travnja 2019. u 20:30 37 komentara 85074 prikaza
Šaban Šaulić
Foto: Screenshot epodravina
Pogledajte galeriju 1/4

– Otkad više Šabana nema, u mom životu je mrak. Mislim da više nikada neće svanuti. Sviće meni svako jutro, ali ja sunca više ne vidim. Sve svjetlo u meni je tamno. Zraka imam, ali se gušim. On ne bi volio da jplačem i da sam tužna, ali to je nemoguće. Svi su bili u strahu da sebi nešto ne učinim – rekla je Ivona Negovanović Cuca, ljubavnica Šabana Šaulića za magazin Svet govoreći o svojim osjećajima prema preminulom pjevaču.

pristojan novac Evo koliku mirovinu će primati Šabanova udovica

Naime, poznato je da je Šaban Šaulić dugo imao aferu s Negovanovićkom, iako je bio u skladnom braku sa suprugom Gordanom Šaulić. Ivona tvrdi kako je Gordana znala za nju od početka tojest otkako se počela natjecati u 'Zvezdama Granda'.

Šaban Šaulić neizmjerna tuga Nova tragedija u obitelji Šabana Šaulića: 'Umro je od tuge za njim'

- Goca zna za mene od prvog dana. Zamjerila sam joj se otkad sam se prijavila u natjecanje “Zvezde Granda”. Budući da sam zahvaljujući glasu isplivala u javnost, Goca se uplašila da će prijatelji koji dolaze kod nje u kuću i s kojima pije kavu, a koji znaju za mene i Šabana da progovore i sve otkriju. Eto, to su njoj prijatelji – tvrdi pjevačica u intervjuu i dodaje kako joj je sin kojeg ima sa Šabanom jedina svijetla točka otkad je pjevač nastradao.

Prije 40 godina Otkriveno što je Šaban učinio za izvanbračnog sina Roberta

– Poslije njega mi je ostalo jedno malo biće koje me ne može ne uveseliti. Žena izgubi muža, pa joj ostane sin. Pa joj je utjeha. Mene ne može ništa utješiti. Jednostavno utjehu, dajte mi neku utjehu. Jedina utjeha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo – bila je iskrena Ivona.

Ovi showbizz brakovi nisu dugo potrajali.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • četverac:

  Živjeli su u skladnom braku, a imao je ljubavnicu. To...

 • Avatar EU MOJCA
  EU MOJCA:

  Lova je strašno gadna stvar, šta sve Goca ima da istrpi ako želi plivat u njoj 😂

 • mile-pile:

  Mislio sam da je VL ozbiljan list