Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizmjerna tuga

Nova tragedija u obitelji Šabana Šaulića: 'Umro je od tuge za njim'

Šaban Šaulić
Foto: Screenshot epodravina
1/2
13.03.2019.
u 18:21

– Stalno je govorio: ''Srce će mi puknuti od tuge''. Tako je i bilo. U nedjelju je umro – otkrio je Šabanov brat Hasan.

Smrt pjevača Šabana Šaulića potresla je članove njegove obitelji. Svega nekoliko dana nakon što je Šaulić izgubio život u prometnoj nesreći, preminuo je i njegov brat, također pjevač Muradif Demirović.

Tužnu vijest medijima je otkrio njegov brat Hasan Dudić koji je i sam teško podnio njegovu smrt. Nakon vijesti da je preminuo i Muradif, Dudić je završio u bolnici, piše Blic.

– U bolnici sam, pozlilo mi je od šoka i od stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja četiri brata su umrla, ja ne znam kako da to podnesem, velika je bol je zadesila našu obitelj. Najstariji brat Muradif Demirović prvi je počeo pjevati, on je umro od tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge – imao je problem s plućima.

Pao je u tešku depresiju, teško mu je bilo i nije mogao preboljeti to što mu je brat preminuo – izjavio je Hasan za Blic i dodao kako se njihov brat danima uzrujavao što nije bio u stanju otići Šabanu na sprovod. – Stalno je govorio: ''Srce će mi puknuti od tuge.'' Tako je i bilo. U nedjelju je umro – otkrio je Dudić.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju.

 

Komentara 61

Avatar Engel
Engel
20:30 13.03.2019.

nije mogao na noge, bio teško bolestan na pluća i srce, imao probleme sa kičmom i reumu, a kad je umro, zaključili da je to od tuge?!!

KO
Kopreinitz
19:14 13.03.2019.

Pa koliko oceva imaju ti Saulici, Dudici, Demirovici, kakva su to braca???

AN
Antonio1952
18:48 13.03.2019.

Zanimljivo da ni jedan brat nema isto prezime, ako to nije brat od tetke, ujaka, strica itd. Da li se umire od tuge neznam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije