Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristojan novac

Evo koliku mirovinu će primati Šabanova udovica

Foto: Instagram
03.04.2019.
u 11:55

Nakon tragične automobilske nesreće u kojoj je glazbenik Šaban Šaulić izgubio život, njegova udovica Goca Šaulić nije lako prihvaćala nastavak života, a tu je bilo i pitanje mirovine preminulog pjevača.

Samo mjesec dana nakon što je pjevač zabavne glazbe Šaban Šaulić preminuo u tragičnoj prometnoj nesreći, njegova udovica Gordana Šaulić dobila je rješenje o mirovini koju će ubuduće primati.

 

Naime, Šaulić je nekoliko desetljeća uplaćivao doprinose u Austriji, na osnovu čega će njegova supruga Goca dobivati mirovinu od 3600 eura mjesečno, prenosi Alo.rs od izvora bliskog obitelji.

– Šaban je više od 30 godina uplaćivao doprinose i plaćao porez u Austriji, zbog čega je stekao austrijsku mirovinu. Nažalost, nije stigao u njoj uživati jer je prerano otišao, ali je zato njegovu mirovinu naslijedila Goca – rekao je izvor blizak obitelji Šaulić za Alo.rs.

 

 

Iako se ovaj iznos ne može mjeriti s mjesečnim primanjima koje je Šaban tijekom života zarađivao od glazbe, u neku ruku ovo je utjeha obitelji što ipak neće ostati bez novca.

 

– Šaban je mjesečno zarađivao honorare kakvim se malo koji pjevač mogao pohvaliti. Bio je jedan od omiljenih pjevača na romskim veseljima, a za nekoliko sati pjevanja na svadbama dobivao je honorare i do 15.000 eura – priča dalje isti izvor i dodaje kako Goca vjerojatno neće moći trgovati nekretninama kao ranije, ali će imati Šabanovu penziju od koje će moći pristojno živjeti. Ističe da se Šabanova odluka da doprinose uplaćuje u Austriji, gdje je živio 90-ih godina prošlog stoljeća, ispostavila kao pametan potez.

Pogledajte koji Hrvati javno svjedoče vjeru.

Ključne riječi

Komentara 18

FA
fake
14:13 03.04.2019.

Shvatili smo odavno da se sugerira na bratstvo i jedinstvo kao i to da ovo odavno nema veze sa hrvatskim identitetom.

KR
kritiko
14:54 03.04.2019.

boli me kita za mirovinu nekog čobana,kaj ste tak naporni,te šaban,te neka srpska drolja,pa kak se bu zvala beba od gmazova,kaj nemate o čemu drugome pisati ?

Avatar Grunf
Grunf
12:18 03.04.2019.

tko je taj čoban?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije