Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMINA I TOMISLAV

Ljubavna priča poznate pjevačice i plesača: 'On je čovik moj'

Emina i Tomislav
Foto: Privatni album
1/6
29.05.2018.
u 11:52

Emina Arapović nedavno je predstavila pjesmu 'Ti si čovik moj' s kojom nastupa na ovogodišnjem CMC festivalu, a za Večernji.hr otkrila nam je sve o svojoj romansi s poznatim plesačem Tomislavom Tržanom

Pjevačica Emina Arapović ove će godine nastupiti na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom "Ti si čovik moj", koju pjeva s klapom Romansa. A u Emininu životu već godinu dana postoji poseban čovjek, dobro poznat široj javnosti.

– Već sam godinu dana u ljubavnoj vezi s najboljim plesačem u Hrvatskoj, poznatim Tomislavom Tržanom kojeg znate kao plesača Ivane Banfić. Živimo zajedno, ali trenutačno se po kući sretnemo negdje sredinom tjedna jer puno radimo. Ja sa svojim bendom Apokalipso sviram non-stop, evente, svadbe, svaki vikend, a sada tijekom sezone i preko tjedna. Osim nastupa s Ivanom, Tomislav je rasprodao i svoju urnebesnu plesnu stand-up predstavu "Prava istina o disko plesu", koja je izvrsna animacija u turizmu – rekla nam je Emina.

Inače, Emina i Tomislav znaju se dugi niz godina, a spojili su se lani na Međimurskom festivalu zabavne glazbe. Dijele isti smisao za humor, i kako kaže Emina, nikad im nije dosadno.

Sretna Emina kaže kako je zato i pjesma "Ti si čovik moj" došla u pravi trenutak.  Rođena Splićanka, Emina se prisjeća svoga djetinjstva, prožetog klapskom pjesmom i baladama Olivera i Doris Dragović:

– Sjećam se dok bi liti u krugu obitelji pivali do kasno u noć… Moj otac je uvik tražija da mu pivan '‘Jedini’' od Doris, a onda bi se svi za stolom rasplakali – kaže Emina.

Klapa Romansa iz Šibenika, koju čine iskusni šibenski glazbenici, stala je uz Eminu u ovoj pjesmi te je na taj način zaokružena priča ove lijepe ljubavne dalmatinske balade. Glazbu potpisuje Marko Tomasović, tekst Robert Pilepić, a aranžman i produkciju Aleksandar Valenčić. Za singl je početkom svibnja snimljen i prateći video u Primoštenu. Kulisu spota čine predivni kadrovi u koje je redatelj Dean Batak smjestio ljubavnu priču koja nam Eminu prikazuje u nježnom i romantičnom izdanju.

Emina i Tomislav
1/12

 

Komentara 1

NA
navrhbrda
13:24 29.05.2018.

Uf, kako je ovo loše! Loše sinkroniziran video i losa, ali pretenciozna, šablonska pjesma sklepana na stari kalup. A njeno lice govori da joj se bas i neda … Strava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije