Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

“Stranac” na YouTubeu pogledan više od 60 tisuća puta

01. lipnja 2016. u 11:40 81 prikaza
Emina Arapović

Emina Arapović, nekadašnja finalistica showa Story Supernova, ove se godine vratila na hrvatsku scenu zapaženom pjesmom “Stranac”, koju je izvela na požeškom festivalu.

 – Protekle tri godine surađivala sam s izdavačkom kućom SixtySix Records u Beču, za koju sam izdala album na engleskom jeziku, a zatim i na hrvatskom. No, odlučila sam vratiti se u Hrvatsku jer mi je baka bila bolesna, i nedostajala mi je obitelj.

Potpisala sam za Dancing Bear i nastavila suradnju s Markom Tomasovićem – kaže Emina. Pjesma “Stranac” stilski se naslanja na njenu najpoznatiju pjesmu “Vučica”, za koju je predsjednica ljetos rekla da joj je najdraža. – Prvo sam mislila da me netko zeza, ali onda sam shvatila zbog čega joj se sviđa pjesma.

Emilija Kokić je pisala “Vučicu” po mojoj priči, a najveći kompliment mi je što se i predsjednica našla u njoj – dodaje Emina, koja je ostala vjerna rocku. Najvažnije joj je da još ima ljudi kojima se sviđa takva glazba. Dokaz tome je i što je “Stranac” na YouTubeu pogledan više od 60 tisuća puta.

Iako je prava rokerica, ne njeguje imidž kao neke strane kolegice. – Ja sam prije svega žena.Ne mogu hodati ulicom neoprane kose i poderane odjeće. Ne drogiram se, ne zanimaju me skandali, a već šest godina sam u sretnoj vezi. Moj Ante je vatrogasac u Splitu, i uz to što mu je posao, trenira mlade vatrogasce u DVD-u Kaštela. Na Dan domovinske zahvalnosti bio je u paradi vatrogasaca. Jako se ponosim njime – kazala je Emina.

Vrtovi Hrvatske
Mala škola imuniteta:
Koji vitamini i minerali brane naše tijelo?
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke