Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konkurencija

Što je to zajedničko Terezi Kesoviji, Nives Celzijus i Alki Vuici?

nives celzijus
Foto: Promo
12.11.2014.
u 10:36

Međimurski festival zabavne glazbe održava se 13. studenog u sportskoj dvorani Termi Sveti Martin

Ovogodišnji međimurski festival zabavne glazbe obilježit će natjecanje Tereze Kesovije, Alke Vuice i Nives Celzijus. Tri sasvim različite generacije hrvatskih pjevačica u četvrtak 13.studenoga navečer borit će se za Grand Prix u sportskoj dvorani Termi Sveti Martin.

Dok Tereza nastupa unplugged s instrumentalistom Antom Gelom, Alka Vuica u pratnji festivalskog orkestra u dosad neviđenom izdanju predstavlja "Okus meda", a Nives Celzijus pokušat će njihovu interpretaciju nadmašiti demonskim plesom i novom pjesmom "Inferno".

Martinje u Međimurju proslavit će još Radio Luxemburg, Emina Arapović, Damir Lipovšek Keks te još dvadesetak drugih glazbenika.

>>Izašao novi singl Nives Celzijus: Nakon videa ništa više neće biti isto

>>Tereza Kesovija predstavila autobiografiju pred brojnom publikom

>>'Da sam frajer sigurno bih bila gangster'

Komentara 5

ST
strsljen2013
11:26 12.11.2014.

Neznaju pjevati.

Avatar Svećenik
Svećenik
07:36 13.11.2014.

Sve tri vole mlade dečke

Avatar Svećenik
Svećenik
07:37 13.11.2014.

Tereza nastupa unplugged, dakle, njoj nisu uštekali (što je shavtljivo, godine su nazočne) dok su ovim drugima uštekali. Razglas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije